Geweldig 8,2
op basis van 1050 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1050 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,9
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Jiyoung van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 3 nachten in mei 2013
Great swimming pool
swimming pool, service, no tips
great view and perfect swimming pool. but do not eat the lunch on the restaurant in resort. expensive and eww...
Beoordeeld 07 juni 2013

Francisco van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 2 nachten in mei 2013
Superb!
Amazing hotel resort! One of a kind!
Hotel is still on its tip top condition! We had a honeymoon in 2003 and went back with 3 kids last May 2013. We really enjoyed our stay.
Beoordeeld 04 juni 2013

Daryl van Canada
(Echt)paar
Uitzicht op lagune
Ik verbleef 3 nachten in mei 2013
Third year in a row I've been back to this resort.
It is clean, beautifully laid out and entertaining.
Meals were good. Breakfast is a big buffet. We took in one of the evening buffets with the revue entertainment. We were going to do it another night but it was cancelled. They have a great spa for relaxation. Beach area is plentiful and has a great variety of water play areas for different users.
Beoordeeld 04 juni 2013

Bennie van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Good but the hotel is overrated for the price.
Big bathroom, clean room and activities
Good but overrated. The food variety is limited and overpriced. Had a broken blind in one of the room windows. Lots of outdoor activities.
Beoordeeld 02 juni 2013

Ellen van Filipijnen
Groep
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in oktober 2012
Fantastic
Nice pool and great staff
We all enjoyed the wonderful place specially the pool.
Beoordeeld 29 mei 2013

Johari van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in april 2013
Great Lagoon, Great service
Big pools, honest and hospitable staff
Beoordeeld 28 mei 2013

Rosanna van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 3 nachten in mei 2013
Perfect for families with awesome service
However menial a request or query, the staff always made us feel important. Food taste & preparation was always at its best. Surroundings were clean and very relaxing.
Beoordeeld 27 mei 2013

Ellen van Filipijnen
Groep
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in oktober 2012
Enjoyable
Nice pool and wonderful place
We enjoyed it so much specially the varieties of pool
Beoordeeld 27 mei 2013

Ryan van Filipijnen
(Echt)paar
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Best of the Best
Friendly Staff, Slat water lagoons and fresh water pools, Recreational Facilities
It was a great experience. Me and my wife celebrated our 2nd wedding anniversary and it was indeed a right choice to stay in this resort. My wife loved the place and the friendliness of the staff. The place was also safe and life guards were everywhere. Looking forward to our next stay.
Beoordeeld 27 mei 2013

Barry van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in mei 2013
Great place for family and romantic place.
Pool, activity areas and rooms
Beoordeeld 25 mei 2013


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: