Geweldig 8,2
op basis van 1049 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1049 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,9
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Ronell van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
Perfect
Spacious Rooms, Variety of pools to choose and superb customer service
Beoordeeld 16 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

judith van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
relaxing
relaxing ambiance, nice pool, clean beddings
Beoordeeld 15 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

RITCHEL van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in januari 2013
Fun and relaxing, nice way to wind down. Superb!
Luxurious, relaxing, lagoon setting. Plenty to do for whole family. Good selection of international quinine.
Beoordeeld 13 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Robert van Estland
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 5 nachten in maart 2013
perfect holiday with children
swimming pools, great relaxation, nice restaurants
Beoordeeld 11 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

robert van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in april 2013
This is a wonderful resort, we will be back.
The hotel is very clean, well maintained, large variety of pools to choose from, lots of things for kids to do and plenty of places for adults to find quiet space in the many pools.
Our stay was great, the staff was wonderful, the resort is very clean, well maintained and plenty of things for kids and adults to do, we will be back.
Beoordeeld 10 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jennifer van China
Gezinnen met oudere kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
comfortable
very spacious clean and unique, you can jump into the pool thru the bedroom balcony,
Beoordeeld 05 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

joy van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Uitzicht op lagune
Ik verbleef één nacht in maart 2013
its very relaxing
the friendly staff, their child friendly swimming pool and the spacious room
Beoordeeld 04 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maria van Filipijnen
Individuele reizigers
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Enjoyable stay i will definitely come back
Comfortable bed, very relaxing place and friendly staff
One of my best vacations in the philippines. Not crowded, good service.
Beoordeeld 04 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

thomas van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
Very relaxing short vacation in a superb resort.
The staffs are very accomodating, our room was very spacious and clean, and the resort itself is very relaxing, indeed wonderful!
Beoordeeld 04 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Trinidad van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Lagune Zijde
Ik verbleef één nacht in maart 2013
a luxury hotel with a nice, friendly staff
very good staff and rooms. Food is also good but too pricey.
Beoordeeld 04 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: