Superieur 9,1
op basis van 267 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Superieur



uit 267 beoordelingen
  • Hygiëne 9,2
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 9,0
  • Personeel 9,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 9,2
  • Ontbijt/maaltijden 8,3
Sorteer op

Cristina van Spanje
(Echt)paren
Deluxe Kamer met Kingsize Bed of 2 aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Excellent
reception staff, breakfast, location
Perfect place, il could have not be better. If we come back, sure we will stay here again.
Beoordeeld 10 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ruth van Ierland
(Echt)paren
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Fantastic hotel
staff-so welcoming and helpful.food-the best breakfast in vietnam!location-right in the centre of the old quarter,perfect for exploring hanoi!
We stayed here to celebrate our first wedding anniversary in Vietnam,the staff greeted us upon arrival and congratulated us and upgraded our room which they had decorated with rose petals.They were very helpful throughout our stay and served the best beef pho for breakfast that we had in all of vietnam.overall i would give this hotel 10/10 for service,location and food. A definite must for any stay in Hanoi.
Beoordeeld 01 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chay van Maleisië
Groepen
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Excellent hotel
Big room, delicious breakfast and nice service
The family room on the top floor was so amazing. The staffs are very attentive. The ala-carte breakfast was very very delicious.
Beoordeeld 12 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ana van Portugal
(Echt)paren
Bruidssuite
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
Would love to come back
Staff, room, location
We were very well treated. Staff is always looking to see if you are liking the hotel and Hanoi and give good tips.
Beoordeeld 05 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kaye van Australië
(Echt)paren
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Great
Staff. Service.
Fantastic
Beoordeeld 02 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Heidi van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Kamer met Kingsize Bed of 2 aparte Bedden
Ik verbleef 4 nachten in maart 2014
A terrific hotel,great location,wonderful staff
Large clean rooms, great staff, fantastic breakfasts
We had a great stay at the Golden Sun Palace. Our room was on the top floor, a huge family room, very well appointed. Our daughter stayed on the floor below in a fantastic pink room. The staff were friendly and helpful. Breakfasts were delicious and had a great choice. Breakfast staff were lovely and efficient. Transport to and from the airport took the hassle out of getting there.
Beoordeeld 22 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ashlee van Australië
(Echt)paren
Deluxe Kamer met Kingsize Bed of 2 aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Great Hotel, Amazing Helpful and Friendly Staff
Friendly Staff, Great Breakfast, Fantastic Location
Great little hotel. The rooms are relatively small but clean and have everything you need. The included breakfast is delicious.The staff were so helpful and friendly, it really made a huge difference to our stay. Would stay here again.
Beoordeeld 16 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

pemika van Thailand
(Echt)paren
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
great value
friend staff
Will definitely stay here on future trips to Hanoi. The staff was friendly, the rooms were clean and it was a great value for the price! Breakfast was also good and the staff was very accommodating in helping to make arrangements.
Beoordeeld 28 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michelle van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Kamer met Kingsize Bed of 2 aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
Excellent value for money
staff, location, value
WOnderful!
Beoordeeld 18 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patrick van Frankrijk
Individuele reizigers
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Just great.
Efficient staff, cleanliness, location.
It was just great. The location is very nice. The staff is very accommodating and the hotel is spotless....rooms, bathrooms...etc.... Just ask for Mr Flowers, she will help you settle, book tours or get a carto the airport, for a very reasonnable price. Thanks again to all the team. i will be back to Hanoi soon, and will stay there, again.
Beoordeeld 12 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: