Geweldig 8,5
op basis van 593 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 593 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Florence van Maleisië
Groep
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Great location , effective & friendly staffs
The staffs were very friendly & nice especially annie.the location was great.
Great location with effective staffs.our cruise was recommended by annie;Oriental sails & it was great. The tour guide, Mr.Tom was very friendly & take care of us throughout the trip.
Beoordeeld 23 mei 2014

Sanggam van Indonesië
Groep
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Great location & clean hotel
Clean, nice design, value for money
Short time of stay but quite impressed by this hotel. Friendly staff with very good service. Clean & nice interior.
Beoordeeld 16 mei 2014

Wilson van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in april 2014
Cheap price for quality hotel
location, price, staff
Same as my other review. Nothing bad to say about this hotel except maybe for the lackluster breakfast.
Beoordeeld 02 mei 2014

Wilson van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in april 2014
Best 3 star hotel in Hanoi
Location, price, cleanliness
Located near the lake and the old quarter. The staff speak good English and very accommodating to our requests. Rooms are spacious for their price and very clean.
Beoordeeld 02 mei 2014

sue van Australië
Gezin met oudere kinderen
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in april 2014
good central hotet with very good staff
shopping,locality,staff
Very good
Beoordeeld 02 mei 2014

SOON van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
Far exceeded my expectations.
Confortable decor, Room size near shopping area.
Very satisfactorily comfortable.
Beoordeeld 26 april 2014

Ron van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
Great location, excellent staff.
The staff, proximity to the lake and very good restaurants.
Excellent. Would highly recommend it.
Beoordeeld 26 april 2014

binh van Zweden
Individuele reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2014
A excellent place to stay in Hanoi
it is close to HoanKiem lake where Hanoians gather to do all sorts of interesting acxtivities; it is in the middle of the old town; it is great value for money.
I thororughly enjoyed my stay at Gondola. I have been here several times before and strongly recommend it to other travellers.
Beoordeeld 23 april 2014

matti van Finland
(Echt)paar
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Small budget hotel
location
Small budget hotel in very good location as it is close to the lake and night market. Room was small but clean and nice decor. Breakfast 's ok.\
Beoordeeld 17 april 2014

Santa van Indonesië
Groep
Suite met Balkon
Ik verbleef één nacht in april 2014
High quality boutique hotel
quality of the room, cleanliness, location
Stay for a night before our group departure. This is a small hotel with really hrigh quality standard. Room very tidy, clean and the bathroom sanitary equipments are superb. Tucked in the small alley (Hang Hanh street, the hotel surrounded by lots of eateries. Hoan kiem lake is couple steps away.
Beoordeeld 16 april 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: