Zeer goed 8,0
op basis van 776 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 776 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Andrea van Italië
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in september 2013
Comfortable and value for money
Location, comfort and price
Hotel is small but very clean and with nice and attentive staff. Price is also very good
Beoordeeld 04 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alan van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2013
Very friendly staff
Location, staff friendliness and rooms
The staff went out of their way to,find my phone when I left it in a taxi. Thank you
Beoordeeld 02 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Aino van Maleisië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
Great attentive staffs
Friendliness, Clean rooms, Near to attractions
It was very lovely, the staffs were so friendly and attentive to our needs. The receptionist even spent some time to explain major attractions in Hanoi and suggesting us how to get there. A budget hotel that is value for money and beyond customer service experience!
Beoordeeld 24 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van
Groepen
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2013
GOOD
attentive staff, nice location and affordable
The stay was all good for a budget hotel like this. Clean rooms, with toiletries, breakfast included, friendly and attentive staff. What more could you ask for.
Beoordeeld 11 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amy van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 5 nachten in maart 2013
Nice, clean hotel in a good location
breakfast, clean, friendly staff
The room was pretty small and had no windows, but we didn't mind because we were very happy to get such a clean and comfortable room for an affordable price. We also really enjoyed the breakfast. The fresh juices were great. The staff was very friendly. They made some great restaurant recommendations. We booked a Halong Bay cruise through the hotel (the mid-level option), and we were happy with it. We paid quite a bit less for our cruise than others on the same boat who had booked elsewhere.
Beoordeeld 08 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Quang van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef 5 nachten in juli 2013
Good location in inner city
Location, nice staff and price
Beoordeeld 23 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Quang van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2013
Good price and convenient stay
Price, staff and location
It is fine for a business trip in an expensive and noisy, unclean city
Beoordeeld 23 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carol van Australië
(Echt)paren
Queen Suite
Ik verbleef 10 nachten in augustus 2013
Enjoyed staying at this hotel
Helpful, friendly staff, Nice breakfast, Large Suite
We enjoyed our stay at this hotel and walking around the Old Quarter was a very interesting experience
Beoordeeld 22 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Robert van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
good location, basic room, good price
Location, helpful staff, price
fairly good value for money, basic room, helpful staff, good location
Beoordeeld 16 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jie van Maleisië
Groepen
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
Friendly staff and good services.
Location, clean and friendly staffs.
Beoordeeld 15 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: