2015
Geweldig 8,5
op basis van 2584 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2584 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Zhang van China
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
It is an amazing hotel with very nice staff.
The breakfast is wonderful, the good service.
Beoordeeld 14 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shiva van Canada
Individuele reizigers
Familiesuite
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Great hotel and friendly staff!!
The staff were really helpful, the rooms were nicely designed, and the hotel was generally very clean
Our stay was great except for the fact that there were no windows in our room which made the room feel dark and gloomy a little with no fresh air....make sure you ask for a room with windows!!
Beoordeeld 14 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jessica van Verenigd Koninkrijk
Groepen
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in april 2013
Great location, poor hygiene
Location, room size, polite staff
Staff were friendly and great location but received a shock when we saw a rat run in to the kitchen. The hotel is definitely not 4 star. When we complained the manager didn't seem that shocked
Beoordeeld 14 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Willibrordus van Indonesië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2013
Absolutely delightful!
The staff were incredibly welcoming and accommodating. The buffet breakfast and restaurant food was Devine. The location of the hotel is a great base to explore Hanoi from.
We really enjoyed our stay here. This is the most accommodating hotel we have ever had the pleasure to stay in. The staff went above and beyond to make our holiday an enjoyable and magical experience.
Beoordeeld 13 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SANDIP van Verenigd Koninkrijk
Groepen
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in september 2012
Great Hotel and Location
Staff, Rooms & Customer Service
Our stay was great and we would definitely visit this hotel again, they also have a good range of excursions at good prices available.
Beoordeeld 13 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SANDIP van Verenigd Koninkrijk
Groepen
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in september 2012
A Truly Great Hotel & Service
Staff, Rooms & Service
Amazing! I still look back on our visit to this hotel with fond memories and what really stands out is the warm and friendly staff that made our visit really special. The rooms are modern and intimate. If you can, ask for a room with the 'city view', it's not a view of a vast and panoramic area, its actually just a view of a narrow street but its spell-binding as you can see all the hustle and bustle of the day to day lives of the Hanoi residents.
Beoordeeld 12 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TAEHIE van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
To reserve a hotel room without (?)
Quiet and clean
Given in local groups of tourists arrived at Hanoi airport at 11 in the evening, 30 to 40 minutes to arrive to the hotel by taxi, but I try to stay in my room, room hotel. Replace employees who work at night, that compels me to stay in hotel accommodation with grade 2 or higher low.
Beoordeeld 12 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Werner van Duitsland
Zakelijke reizigers
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Dieses Hotel empfehle ich gern weiter
ruhige und zentrale Lage, sauber und ansprechend
Der Aufenthalt im Hotel verlief wie gewünscht zur vollen Zufriedenheit.Bei meinem nächsten Aufenthalt in Hanoi werde ich wieder dieses Hotel buchen.
Beoordeeld 12 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Novita van Indonesië
Groepen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2013
Good to stay in the hotel
Breakfast and vietnamese food selection are good
Beoordeeld 12 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LIDIJA van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
very warm welcome
the quality of their staff was excellent, the room was better than the pictures & location was excellent
Beoordeeld 12 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: