2015
Geweldig 8,5
op basis van 2584 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2584 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Suresh van Australië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in maart 2013
superb hotel with lovely staff,best spa services.
room,sopa and friendly staff
Had loely stay at hetel ,staff explained city routes,very helpfull ,spacious room with very good bathroom. organised airport taxi etc.
Beoordeeld 26 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephen van Australië
Individuele reiziger
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
The staff Made this Place
The rooms were clean and well presented. The location very central and the staff really great
This is by no means a 4 star hotel. The rooms were adeqauet and very clean but like all hotels in Vietnam it is rated itself well out of its class. It is however a very good 3 star hotel and the better part of the quality of my stay was made up by the staff who were simply wonderful. I couldn't have wished for a more pleasant and enthusiastic bunch. I really enjoyed spending time with them
Beoordeeld 26 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kell van Denemarken
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
Niice trip to Ha Long Bay
Ha Long Bay - friendly staff - entertainment/cooking instructions by the staff
The price level for drinks was pricey in relation to the overall impression of the conditions.
Beoordeeld 25 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HUIYI van China
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Best service in my life
Big room, Friendly staff, Great location
Beoordeeld 24 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HUIYI van China
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Best service in my life
Wonderful service, fast internet, great location
Beoordeeld 24 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marisa van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Nice hotel, good location
Comfy bed, good wifi, great staff
Beoordeeld 23 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Adam van Canada
Individuele reiziger
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Great place to stay!!!
Location, location, location
Recommend to all! Perfect little gem, staff was great! Victor is a great member of that staff:)
Beoordeeld 22 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

bruce van Australië
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
exceptional staff
Staff, location, rooftop restaurant
A pleasant hotel centrally located, with extremely helpful staff all with good English. A nice low key, well priced rooftop restaurant a real plus. Breakfast buffet good.
Beoordeeld 22 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jason van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
Great value and service
Service, comfortable bed , Breakfast
I would recommend this hotel to anyone, the staff were super friendly and efficient, the room was stylish and comfortable and the breakfast was great. 4 star quality for 40 dollars a night!
Beoordeeld 21 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thomas van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Staff was very nice, room and value average
location was good
Room that they gave me was totally different than the room I booked. Room I stayed in was small, smelled moldy and was swarming with mosquitos. Morning staff were very apologetic when I was checking out.
Beoordeeld 21 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: