Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1733 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

mako van Japan
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Everything is fine.
The hotel is situated in just the city center, conveient for both business and sight seeing and hotel people are just very friendly
hotel staffs are all very friedndly and they get up so early in the morning at 03:00AM for our check-out.
Beoordeeld 04 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Heidi van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in mei 2014
Nice Basic Clean Friendly no frills Hotel
Friendly Staff, Good Location, Clean & Tidy
Beoordeeld 03 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Donal van Ierland
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Very pleasant stay,attentive staff and friendly
Staff very helpful.nice buffet breakfast. Great advise on sight seeing and tours
Excellent stay and will return again for another visit.
Beoordeeld 02 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tuyet van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2013
great staff
location staff size of room
it was great
Beoordeeld 01 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kathryn van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2014
The stay was great, the staff were very friendly
Old quarter location, staff, airport pickup
Beoordeeld 31 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kong van Maleisië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Great location and friendly staff
Close to the city, attentive staffs & room was very clean but bit run down
Average stay considering the value - big size and clean rooms but bit run down (Free upgraded to deluxe room as Superior room fully rent out) , friendly staff and decent breakfast. Only disappointment with the hotel will be the power failure occur (happen to hotel and few shop within same road only). It causing us unable to rest peachfully in early morning (between 6:30 AM to 10:00 AM) as the hot weather of 41 degree (Like sauna room) during the stay
Beoordeeld 29 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tony van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
love hanoi
central location, close to restaurants
average
Beoordeeld 27 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Azlindah van Singapore
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
So-so
WIFI, English Language capability & assistance
There's no facilities other than the rooms and the breakfast. Rooms were ok. Great WIFI. Helpful staff.
Beoordeeld 26 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Azizullaili van Maleisië
Groepen
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2014
delightful
Close to the city, attentive staffs & room was very comfortable
Our stay was simply delightful. If I ever head back to Hanoi, this hotel might be my accommodation again.
Beoordeeld 24 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SIAU van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
dirtiest toilet in the hotel i hv stayed
nothing
Beoordeeld 23 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: