Zeer goed 8,0
op basis van 32 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 32 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

brody van Australië
(Echt)paren
1 Slaapkamer Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef één nacht in december 2013
Nice and relaxing
loction, views and pools
very nice and relaxing. Will be back again.great weather also at Airlie Beach and receptionist wsa helpful with tour information.
Beoordeeld 24 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fuad van Zweden
(Echt)paren
2 Slaapkamers Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
Great location and pool area.
Locqtion, room and pools.
We loved our stsy because of the room, pool and location.
Beoordeeld 22 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fuad van Zweden
(Echt)paren
1 Slaapkamer Superior
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
Peautiful and perfect location.
Great rooms, beautiful pool and perfect location.
We loved our stay because of the nice room, great pools and ocqtion. Nice staff also.
Beoordeeld 22 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Paul van Australië
(Echt)paren
1 Slaapkamer Superior
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2013
Good location, large room
Large rooms with washing machine dishwasher etc and well located toward the bottom of the hill. Good value all in all.
Very enjoyable experience and was definitely good value for the money we paid.
Beoordeeld 11 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daniel van Australië
(Echt)paren
1 Slaapkamer Spa Appartement
Ik verbleef 4 nachten in juli 2013
Great
Everything
Fantastic place great jacoozi really nice. Great views and friendly staff. Airlie beach was under construction which was a little bit of a shame however something that couldn't been planned but non the less great. Thanks
Beoordeeld 22 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amy van Australië
Groepen
2 Slaapkamer Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2013
Excellent room. Spa on the balcony
View, spa, big room
Excellent. Do not allow late check out. Excellent view, the best in airlie
Beoordeeld 30 juni 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Suthathinee van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
2 Slaapkamers Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 2 nachten in januari 2013
lovely resort
promotion
It's clean, quite and good place to relax. I will recommend my friends to stay here on holiday. It's valued for holiday trip with family or couple.
Beoordeeld 13 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sharah van Australië
(Echt)paren
1 Slaapkamer Spa Appartement
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
Good location close to main street
Clean, friendly staff
The Resort is within walking distance of the main street for shopping, tours, eating and night life, but is set back far enough to not cop the noise. Had no problem sleeping in the beds were very comfortable. Cooking facilities were very basic I would take a knife next time for cutting veg etc.
Beoordeeld 24 oktober 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

glenn van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
2 Slaapkamer Superior
Ik verbleef 2 nachten in mei 2012
great hotel great service best place
view,jacuzzi, location
we stayed in 2 room spa suite with 2 couples and our 4 month old baby ...just like a home away from home ..i would recommend this place for couples wishing to entertain or families..definitely go for the rooms with jacuzzi on balcony.
Beoordeeld 11 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anyphet van Laos
Groepen
2 Slaapkamers Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 3 nachten in juni 2012
Perfect location but unfriendly staff
Location is great, you'll find every thing you need (restaurants, bars and shops) for a short walk like 3-5 min from hotel
receptionists (the old lady) had a really bad manner. she seems to be ignored the international tourists.
Beoordeeld 04 juli 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: