Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 920 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Wiebe van Nederland
(Echt)paar
Executive
Ik verbleef 2 nachten in december 2010
vrij onpersoonlijk hotel
gunstige ligging, goede bedden
Ontbijt zeer beperkt, personeel niet echt behulpzaam
Veel gedoe rond de betaling van mijn hotel via Agoda, personeel wees mij er diverse malen op dat ik nog moest betalen. Tot twee keer toe in discussie met receptie geweest, tot dat ik ze erop wees dat ze Agoda konden bellen. Bleek dat zij dachten dat ik via een andere agent had geboekt. Erg slordig. Naast het hotel wordt gebouwd, dus veel lawaai vanaf 8 uur als je aan de verkeerde kant wordt ingeboekt.
Beoordeeld 30 december 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WORANUT van Thailand
Groep
Executive tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very Good
Very Good
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

noritaka van Japan
Zakelijke reiziger
Grand Suite
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good location
We stayed in suite room. It was sufficiently large and comfortable. Quiet but just several minutes to the Nam Pu.
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alessandro van Thailand
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
everything ok
good hotel, good staff and free trasportation to the airport. Only little expensive compared to thai hotel.
Beoordeeld 07 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chatchawan van Thailand
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good Location , Room is OK , Breakfast is acceptable
Good Location , Room is OK, Breakfast is acceptable
Beoordeeld 05 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jeremy van Thailand
Individuele reiziger
Executive tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
av hotel o.k.
fourth time i have stayed here. not far from bus station, 20 min walk to thai consul. rooms are very clean, quiet and comfy. staff are very helpful. breakfast is o.k. also.
Beoordeeld 30 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

James van Verenigde Staten
Groep
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Comfortable & economic
The location is within walking distance of a number of significant government facilities, the night market along the river, and numerous international type restaurants. The hotel was quiet And had a peaceful atmosphere.
Beoordeeld 14 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Zwitserland
Zakelijke reiziger
Executive tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Overrated a lot
Not worth the money; staff not even opening the door when arrived with luggage; hotel has no soul whatsoever. Personnel on computer games in the lobby or busy on their hand phones. Location perfect but still moved to the Vayakorn Inn for more hotel at less money, switched on staff and perfect location
Beoordeeld 19 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Suchin van Thailand
Individuele reiziger
Executive tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Good location
Clean, locate in the city center, convenience to Morning market and shopping street
Beoordeeld 16 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yvonne van Maleisië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Reasonable Hotel
Everything is good. Would be better if the breakfast could start half an hour earlier so that guests can enjoy the breakfast and catch the earliest transport to Airport. At the moment both the breakfast and transport to airport starts at 7am.
Beoordeeld 01 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: