2015
Zeer goed 7,7
op basis van 9056 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 9056 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

SOON van Maleisië
Individuele reizigers
City Vista
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
good location and easy for subway station
we come back again
Beoordeeld 27 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wing van Verenigde Staten
(Echt)paren
City Vista
Ik verbleef één nacht in september 2016
Location, location, & location
Best location in Kowloon, near all great eating places, from super low price to extreme high price one. All kind of shopping also nearby. Room air is not too cold. I set the temperature to 20 degree and the room never get below 24 degree after on for 4 hours or longer. Room is clean and very roomie for a typical Hong Kong hotel room.
Beoordeeld 27 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

AJAY van India
Zakelijke reizigers
City Vista
Ik verbleef 6 nachten in september 2016
pleasent stay
its a nice hotel. the breakfast is good however the rooms are relatively small. overall decent stay.
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHIA van Taiwan
Individuele reizigers
City Vista
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Smell like cigarettes
The room was clearn but smell like cigarettes. Its at good location near the subway station.
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kingsley van Hong Kong
(Echt)paren
City Vista
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Very convenient
Close to Jordan and Austin station. Within walking distance to Canton Road
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

RYAN van Filipijnen
(Echt)paren
City Vista
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Excellent location for foodies
Great value in TST side of Kowloon. There's a free bus transfer from Kowloon station to the hotel. Also, the best restaurants in TST are just a few minutes of walk away. Subway (Jordan station) is 2 minutes away as well. Rooms are small, as most HKG hotel rooms are, and the facility is a bit dated but if you're spending most of your day outside, this shouldn't be a deal breaker. My room also has a great view of Kowloon Park, TST, and HKG island skyline.
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

GOH van Maleisië
(Echt)paren
City Vista
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Location
Very small room but the location is great
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Seungshin van Zuid-Korea
Gezinnen met jonge kinderen
Familiekamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
good
clean & good to stay
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khor van Maleisië
Individuele reizigers
City Vista
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
the nice location and convenient near shopping mall
good to stay will come back again
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ka van Singapore
Groepen
City Vista
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Great location. Value for money.
The location is fantastic and view is great without or without the park. WiFi is easy and good and love their handy phone which you can bring out to the street with you to make calls (both local and overseas for free). Only they don't have gym but you can exercise at the park just below the hotel, which has a public gym and swimming pool too. The price they offer certainly worth staying here again and again. ;)
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: