2015
Zeer goed 7,8
op basis van 6371 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 6371 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Rob van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 6 nachten in maart 2011
Goed hotel aan het strand
Het restaurant is gezellig met live muziek
Hotel ligt aan het strand en heeft een mooi nieuw zwembad. De omgeving is niet al te druk maar wel gezellig. Op loop afstand is het uitgangs centrum (10 min). Personeel is vriedenlijk op de kok na die het ontbijt verzorgt.
Beoordeeld 08 april 2011

kjell van Nederland
Groep
Ik verbleef 8 nachten in februari 2010
hotel baan laimai
centraal gelegen aan de boulevard. Een goede prijs betaald via agoda.
Het hotel wordt op dit moment verbouwd en het zwembad is dicht. Daarnaast hadden we een mooie kamer, maar zonder ramen/balkon.
centraal gelegen aan de boulevard. Een goede prijs betaald via agoda. Het hotel wordt op dit moment verbouwd en het zwembad is dicht. Het zou klaar zijn in februari , dus we dachten dat het wel mee zou vallen met het lawaai. Maar vebouwing duurt nog minimaal een jaar extra. Daarnaast hadden we een mooie kamer, maar zonder ramen/balkon. Al drie keer eerder in dit hotel geweest. Was dit jaar wel het minste bezoek. Volgende keer iets anders proberen. Prijs/kwaliteit net in orde. Phuket, patong beach is wel prijzig geworden. Misschien door de invasie russische toeristen
Beoordeeld 23 februari 2010

Janel van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe Balkon
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Value to Stay
Excellent!!!!
Beoordeeld 26 september 2016

MIN van Maleisië
Individuele reiziger
Deluxe Balkon
Ik verbleef één nacht in september 2016
It's ok.
Pro: location Con: not very clean room
Beoordeeld 26 september 2016

MOHAMMAD van Bangladesh
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good hotel
Next to patong beach :) gr8 location
Beoordeeld 23 september 2016

Grant van Australië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 12 nachten in april 2016
Baan Laimai
Not what i was expecting, staff were reluctant to help and charged us for extra bedding that was meant to be provided on booking the hotel.
Beoordeeld 21 september 2016

Douglas van Verenigde Staten
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great Place To Stay
Walking in to a beautiful lobby made us feel like we made a good choice. They upgraded our room for free. and we sat on our third floor balcony with restaurant and beach view - gorgeous. The room was extra spacious and very comfortable. The staff assisted us in printing boarding passes for our return flight for free. The pool, while not very deep, was extremely inviting. After checkout we stayed for 6 more hours and were able to relax in the spacious and comfortable lobby. Overall we loved our stay.
Beoordeeld 21 september 2016

Razali van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
the location is good, big swimming pool and the staff is friendly
the beach is just across the road with alot of shops around..The swimming pool is superb and the staff is friendly.There is alot of place to eat around.
Beoordeeld 19 september 2016

Adam van Australië
Individuele reiziger
Ik verbleef 14 nachten in juli 2016
Great
Value for money
Beoordeeld 19 september 2016

YEOH van Maleisië
Groep
Deluxe Balkon
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Pleasant Stay
Overall freat location and friendly staffs
Beoordeeld 19 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: