Geweldig 8,5
op basis van 742 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 742 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 8,9
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 8,0
Sorteer op

Louisa van Australië
(Echt)paren
Deluxe Cottage
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Home away from home
The resort facilities are great but do tend to be expensive in the eating and drinking areas in the upstairs and outside bar facilities. The resort then asks you to pay for the kabana areas if you wish to reserve them, why should they I wonder? Our deluxe cottage was lovely but I feel their rooms are aging and hence problems with water and toilets sometimes and of course the older superior rooms. None the less we had a wonderful time and they are walking distnace to beaches and shopping.
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Susan van Australië
(Echt)paren
Deluxe Cottage
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Great location and beautiful grounds
The staff were great - nice and quiet rooms. Handy to everything.
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Louisa van Australië
Individuele reizigers
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
As always the Bali Mandira was outstanding. The staff were amazing and are always smiling, friendly and contribute to having the best holiday. The facilities and grounds are amazing. The first room I checked into on the third floor was amazing the bed and bathrooms were beautiful unfortunately I didn't have a balcony and changed to a room on the first floor. The room was also beautiful though the bed I assume was old and very soft and the mattress slanted. The Mandira though was still fantastic and I will be going back.
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Australië
(Echt)paren
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 14 nachten in juli 2016
Great spot on beach
Lovley pools & gardens will be back for 5 th time soon
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mario van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior Familiekamer
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2016
young family
Pros: amazing facilities, buffet outstanding, staff so friendly, location so close to most places, security also good. Cons: Superior Family room pretty average, I would rate only 3 star. Room dividing walls very thin and can hear everything on other side. Overall it was really nice.
Beoordeeld 15 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kristi van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior Familiekamer
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2016
Great
Great location and calming atmosphere. Great pool and area for kids. Water slide a hit.
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lynda van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Bali Break
My second time in Bali ,first for my husband ,a break to get away from our very cold winter here in Christchurch New Zealand,we loved your complex ,staff very friendly and professional great pool area, so relaxing,shame some folk find it necessary to put towels and books on seats early and then leave not allowing others to get prime spots for the day. would certainly stay with you again when in Bali Thankyou for making our stay fantastic
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dietmar van Duitsland
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Cottage
Ik verbleef 8 nachten in juli 2016
Very nice holiday!!!
The pool is wonderful . The service was very good . The view to the sea and the evening sunset is unforgettable . The breakfast pack to take on our last day did not meet the described impression . The final impression should be a little better than 2 eggs , 2 bananas , 2 biscuits and butter , a jam with which one can not do anything because you no knife.
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

peter van Australië
Individuele reizigers
Premier Club Kamer
Ik verbleef 9 nachten in juli 2016
not good worn out place needs updating
the place is very tired in many ways the room was old and smelly alot of things didnt work air con hot water power sockets
Beoordeeld 08 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tarra van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Cottage
Ik verbleef 7 nachten in juli 2016
Will definitely be back!!!
Loved this hotel! Great staff and facilities. Perfect for my 22month old son. Loved everything about it. Will be back.
Beoordeeld 26 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: