Aangenaam 6,6
op basis van 726 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 726 beoordelingen
  • Hygiëne 6,0
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 6,0
  • Service 6,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Joel van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in juli 2013
Geweldig
Ligging, Service
Een mooie, goede hotel dat 3 min lopen van het strand ligt en 9 min van de welbekende legian street met allerlei reastaurants en uitgaansgelegenheden. Bij aankomst was de airco kapot van onze kamer. Na het aangeven kregen we een upgrade naar een andere, mooiere kamer.
Beoordeeld 26 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gavin van Australië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 15 nachten in juli 2016
Good location and pleasant staff
Pool filtration not up to scratch
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tom van Australië
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
theft at hotel
Do not trust the cleaners they stole $250 Australian out of the bedside table we only stayed one night and went elsewhere
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Debbie van Australië
Groep
Standaard
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2016
The staff at balisandy are fabulous forth time there and just love it. Value for money. Would always stay at balisandy.
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

marco van Australië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Will come again
Bathrooms could do with a freshen up but overall a great place..
Beoordeeld 06 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Derrick van Australië
Groep
Ik verbleef 9 nachten in juli 2016
Bali sandy
Bali sandy ideal for what I want because I don't like traveling to far to bars, shops and night life, plus Iits the second time I been there and I will go back there to stay
Beoordeeld 03 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hong van Vietnam
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in juli 2016
To bad
Not clean Too old
Beoordeeld 26 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

david van Australië
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good value
Not on beach but great location to bars etc
Beoordeeld 18 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

felix van Indonesië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
good but far
the location is pretty far from the beach. and the alley is quite dark with some to none street lamp. the breakfast is okay. not good and not bad. room is ok. a bit dust in the bed. the bathroom sometimes dont have hot water. i dont use the swimming pool, but its tempting from the look of it. overall, with this price i think its a good hotel.
Beoordeeld 14 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hangga van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Good place with cheap price
The place is in poppies near kuta beach but we need to walk quite far to the beach because this hotel located hinterland or inland (sangat masuk kedalam) unless you guys rent a bike. The breakfast is very very simple. The food not so good. The staff need more smile. The room is good but in term of cleanliness is not so good. Overall oke because worth of money. Cheap price
Beoordeeld 10 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: