Zeer goed 7,9
op basis van 593 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 593 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 7,3
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Willem van Nederland
(Echt)paar
Zwembadzijde Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in februari 2010
Prima plek
mooie sober ingerichte kamers, kleine buitenpatios met buitendouche
De ligging is niet helemaal ideaal, maar alles is te voet te bereiken Het ontbijt is niet geweldig toast eieren en worst
Hotel Basaga is gevestigd in een 130-jarig doktershuis met een aangrenzend verbouwde school Ze zijn pas open sinds augustus 2009 en dat is te zien het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. S'avonds is de grote patio een restaurant drukbezocht door jonge locals Een klein maar prettig zwembad De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend
Beoordeeld 10 maart 2010

Norman van Maleisië
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Relaxing holiday-type stay in Kuching City
The ambiance of a holiday resort minutes from city centre.
Beoordeeld 23 september 2016

ALBERT van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in september 2016
Relax place
This is my 2nd stay and i would like to tell, i love it so much and it gave me the feel of staying in resort but it is in the middle of the city. It takes about 10 minutes form airport only! Super recommend for those couples and business persons if you would like to have a relax place after a tiring day of business meetings.
Beoordeeld 21 september 2016

rohaida van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Mainhouse Deluxe kingsize
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
room okay.. pool too small, food okay but slow service
room okay.. pool too small, food okay but slow service
Beoordeeld 14 september 2016

Aida van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Zwembadzijde Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
great place
- nice location. - breakfast limited choice but taste ok. - should improvice the walk way to the rooms. a bit dangerous esp.during rain
Beoordeeld 14 september 2016

Noel van Maleisië
(Echt)paar
Binnenplaats Queen met Open Douche
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice ambience
The hotel is nicely done up, and the ambience at night is enchanting. I booked the courtyard room, and was pleasantly surprised to find the open-air shower. The room is adequate and comfy. It was raining the night we stayed there, and there was no umbrella or covered walkway to the room. It's located outside the city centre so it's not very convenient without a car, and the road in front was jam during the peak hours.
Beoordeeld 09 september 2016

Mazlin van Maleisië
(Echt)paar
Veranda Driepersoonskamer - Kinderen Niet Toegestaan
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Small, friendlyand pleasant
The food was good too...
Beoordeeld 30 augustus 2016

Yuquan van China
Individuele reiziger
Mainhouse Deluxe kingsize
Ik verbleef één nacht in april 2016
very nice stay
it 's a very nice stay for 2 nights. staff is very friendly. the hotel is quiet and clean. I like it.
Beoordeeld 26 augustus 2016

Tan van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe Veranda - Kinderen Niet Toegestaan
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Over rated
Nothing special, need more maintenance perhaps, you will listen some sound occur on the floor when you walking on it. But the room was big.
Beoordeeld 25 augustus 2016

Angela van Australië
Individuele reiziger
Zwembadzijde Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 10 nachten in mei 2016
Definitely recommend
Loved staying there. Like a holiday resort with the personal touch. Staff fantastic and food delicious and very generous serves. Ended up staying again for a few days on my way back home through Malaysia.
Beoordeeld 18 augustus 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: