Zeer goed 7,9
op basis van 593 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 593 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 7,3
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Steven van Singapore
Groepen
Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Zwembad
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Great place
I've stayed at Basaga everytime I'm in Kuching for the last couple of years. Has never disappointed me.
Beoordeeld 29 maart 2016

Bee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Familie - Aangrenzende Kamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Value for money, comfortable place
Very cozy place, comfortable place, will come back again!
Beoordeeld 20 maart 2016

James van Verenigd Koninkrijk
Groepen
Deluxe Veranda - Kinderen Niet Toegestaan
Ik verbleef 6 nachten in maart 2016
Hidden gem with loads of character
Ambience, quiet and relaxed
Visited for a family wedding. Wanted something a bit more traditional rather than a modern, high rise hotel. Basaga, although not perfect, was all and more than we were after and was a good base for a busy week in Kuching. Yes you can get better but for the money it was good value.
Beoordeeld 12 maart 2016

Martin van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe Veranda - Kinderen Niet Toegestaan
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
A garden with a hotel inside
Beautiful large trees surrounding the rooms and restaurant. Food at restaurant was very good. Eric treated us well and we can felt at home. The bathrooms need to be updated. Book a tour with Brandon, he knows his stuff.
Beoordeeld 10 maart 2016

CHENG van Maleisië
Zakelijke reizigers
Mainhouse Deluxe kingsize
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Nice environment
Hotel is near to The Spring Mall, nice restaurant but it is value added if the property owner can set up a mini Gym Room.
Beoordeeld 07 maart 2016

CHENG van Maleisië
Zakelijke reizigers
Mainhouse Deluxe kingsize
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Nice Homestay
Near to The Spring Shopping Mall and like the design and environment.
Beoordeeld 25 februari 2016

Lim van Maleisië
Zakelijke reizigers
Binnenplaats Queen met Open Douche
Ik verbleef 9 nachten in januari 2016
as expected
as expected
Beoordeeld 19 februari 2016

Lim van Maleisië
Zakelijke reizigers
Binnenplaats Queen met Open Douche
Ik verbleef 5 nachten in februari 2016
as expected for the price range
everything is as expected for this price range
Beoordeeld 19 februari 2016

szesun van Maleisië
(Echt)paren
Binnenplaats Queen met Open Douche
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
City homestay
location, experience the kuching style homestay, cozy
Everything is good except it has been too much rain, and path connecting to room is not all sheltered. Water heater is not hot at all.
Beoordeeld 10 februari 2016

Ali van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Suite
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Leaking ;(
The last 3 days were raining days. There is roof leaking and made the room uncomfortable. However staff response is very fast!
Beoordeeld 09 februari 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: