Zeer goed 7,9
op basis van 594 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 594 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 7,3
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Steven van Singapore
Groepen
Zwembadzijde Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
My regular hotel in Kuching
Ambiance, Room, service
This is easily the 5th time I've stayed at Basaga. For some of my friends, this is their first time but they have requested that in future we book Basaga again.
Beoordeeld 31 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shamundiswari van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Suite
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2015
Ease and comfort of home
Staff, ambience and food
This is my fourth stay at Basaga since 2012. It's great feeling when you're recognised and greeted as family. My thanks goes to Zian- hotel recep and Eric - bar staff for their attentiveness. Brendon and Zanti - guides extraordinaire. A holiday is extra special because of people like them. For going out of their way to make guests welcome and ensure they have a good time - thanks isn't enough. Some minor issues with the hotel itself, showerhead holder and tap were broken. Wifi is still spotty and restaurant menu need improvement. Food is good overall but certainly, a wider selection of Malaysian food would be better.
Beoordeeld 27 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bong van Maleisië
Individuele reizigers
Mainhouse Deluxe kingsize
Ik verbleef één nacht in september 2014
Nice hotel but far from town
Food, ambience n comfortable
Far from town with very beautiful interior decor
Beoordeeld 24 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Florian van Duitsland
(Echt)paren
Mainhouse Deluxe kingsize
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Everything perfect, staff very friendly and helpfu
staff, restaurant, hotel
super friendly staff brandon has good tipps for touring, extremely helpful ! clean and beautiful rooms great hotel, good price, perfect restaurant & Outdoor bar ! wonderful stay
Beoordeeld 23 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Afizan van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Veranda - Kinderen Niet Toegestaan
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Value for money
View, surroundings and facilities.. All in one..
Very cozy and relaxing..
Beoordeeld 28 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bessy van Maleisië
Individuele reizigers
Mainhouse Deluxe kingsize
Ik verbleef één nacht in juli 2015
?
?
Staff was helpful. Room had a musty smell.
Beoordeeld 27 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kattaline van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Zwembadzijde Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Cozy and nice
View, location, environment
Good
Beoordeeld 11 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

yong van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Veranda Driepersoonskamer - Kinderen Niet Toegestaan
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
rain forest type
rain forest hotel,flower,plant
Good place to enjoy ,self service ,special design for foreign visitors,Breakfast manual is not good for malaysian
Beoordeeld 21 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Steven van Singapore
Groepen
Zwembadzijde Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2015
A unique and quaint hotel
The ambience, theroom and the service
Beoordeeld 05 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohd van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Veranda - Kinderen Niet Toegestaan
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
I could stay here forever...
Greenery, room, food!!
Apart from the shower drain clogging every now and then, it was lovely!! Near the town centre but felt a world apart...
Beoordeeld 05 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: