Aangenaam 6,9
op basis van 22 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 22 beoordelingen
  • Hygiëne 6,8
  • Faciliteiten 4,7
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 6,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Chan van China
Groep
Gemengde slaapzaal
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
cheap
cheap, convenient, acceptable quality
the stay is acceptable. it suits travelers who have limited budget.
Beoordeeld 12 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elise van Australië
Groep
Slaapzaal met 4 bedden En Suite
Ik verbleef 4 nachten in december 2013
just what we wanted
air conditioning, location, restaurant/bar attached to hostel
Beoordeeld 06 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Australië
(Echt)paar
Deluxe Queen
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
quick and easy
good basic roomy
Comfortable. IT was a good basic room with a quick checkin. Basic nessecities and heaps of room. No bed bugs in our room.
Beoordeeld 09 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Krystyna van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Deluxe Queen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2013
Reasonable clean, large room.
Nice kitchenette with fridge, comfortable bed, friendly staff
The room was large and comfortable, nothing fancy but nice for a backpacker hotel. It was pretty clean except that the bathtub was slightly dirty, other than that it was not at all a bad stay.
Beoordeeld 08 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Abdo van Griekenland
Individuele reiziger
Deluxe Queen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
Good but cocky staff
Easy access, good internet, comfortable rooms.
Went for the private double room. Cleanish, good location, quiet at night. Just rude staff.
Beoordeeld 18 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

john van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Slaapzaal met 4 bedden En Suite
Ik verbleef 2 nachten in januari 2013
Nice Place
Location
Real nice hostel, loads of solo travellers and really nice area, close to beach for whitsundays etc
Beoordeeld 24 februari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Therese van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in februari 2013
Rooms really clean and comfortable
Own kitchenette and ensuite. Location good. Handy for everything in town
Friendly staff and nice hostel to stay at. Would recommend to others to stay
Beoordeeld 18 februari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Ierland
Groep
Slaapzaal met 4 bedden En Suite
Ik verbleef 2 nachten in november 2012
Good location, basic but great for the price
Location, price and pool
Well the first experience was not good; the guy who checked us in obviously had an issue with himself and took it out on others! The guy with the eyeliner! Say no more about that, you will find out for yourself! The rest of the staff were great, service with a smile and always asked about your stay with them, really cool people. I would recommend this place to everyone who wants a very good, clean and cheap place to stay!!!
Beoordeeld 14 november 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peggy van Duitsland
Individuele reiziger
Slaapzaal met 4 bedden En Suite
Ik verbleef 4 nachten in november 2011
sehr schönes Hostel - in einem großen Garten
Bungalows mit kleinen Dorms und Pool
das 4 bed dorm stellte sich als 5 bed dorm heraus. Trotzdem sehr nette Zimmer mit en Suite Badezimmer. netter Garten, mit Hängematten und Pool. Guter Startpunkt für den mehrtägigen Ausflug auf die Whitsunday Islands.
Beoordeeld 30 november 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alejandro van Argentinië
Groep
Slaapzaal met 4 bedden En Suite
Ik verbleef 4 nachten in mei 2013
Base Airlie Beach Resort
la cercania al centro
El placar de la habitación no se podia usar de la cantidad de humedad que tenia, al igual que el baño. El personal tenia una actitud pesisma para atender a los pasajeros. Very bad. The closet of the room could not use the amount of moisture that had, like the bathroom. The staff had a bad attitude to serve the passengers.
Beoordeeld 05 juni 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: