Goed 7,4
op basis van 3553 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 3554 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

STELLA van Indonesië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in september 2016
Short Nice Trip
The room is clean and cozy, near Sentosa Islands. It was fun but too short. I'll comeback next time.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vu van Vietnam
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good for family
Near Sentosa, good hotel
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Victor van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in september 2016
Pleasant
Staff proved very helpful. Very handy to Vivocity and Sentosa. No traffic noise.
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Matthew van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Deluxe Queensize Bed
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Convenient but unremarkable
Decent enough location for anyone staying in Singapore. Easy access to Sentosa and to the ferries going to Batam/Bintan from Harbourfront. Also opposite the Vivocity Shopping Mall, which is one of the largest in Singapore. Rooms are small but comfortable enough - try and get a higher floor as it is quite close to a main road and there can be some traffic noise
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jian van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Queensize Bed
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good hotel near sentosa
Good hotel if u want to head to sentosa but not pay exorbitant prices
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rajdeep van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Comfortable Stay
The hotel room was not very spacious but it was cosy and well maintained. The hotel staff upgraded our room to double bed for free because we were staying with a child. That's a nice gesture. Housekeeping was good. However there was an issue with the wifi. The signal was not strong enough and had to go out of the room every time to connect to the network. The swimming pool was also not very beautiful and was average and small. I thought the hotel was expensive in terms of the facilities it provided
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eva van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Queensize Bed
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Room is small
Room is simple, clean. But the room is too small
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mark van Singapore
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good location but really small room.
The double bed room we gotten was really small. There is no place/chair to sit other than the bed itself. The room wasn't really clean. There was visible dust on the phone, the corner of the table. The toilet smelled during my stay as well. However if you are really for Sentosa or the Casino. You can consider. If not, I would not recommend it.
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PUI van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard 2 Eenpersoonsbedden
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Standard hotel with small room
The room abit small, but i love their outdoor swimming pool.
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alfiarti van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard 2 Eenpersoonsbedden
Ik verbleef één nacht in april 2015
Good location
Good location, friendly staff
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: