Aangenaam 6,7
op basis van 15 beoordelingen
Aangenaam 6,3
op basis van 39 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 15 beoordelingen
  • Hygiëne 6,7
  • Faciliteiten 2,0
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 6,4
  • Service 6,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,9
  • Ontbijt/maaltijden 4,9
Sorteer op

Oscar van Spanje
Individuele reizigers
Poor
The staff is unpleasant. Specially the woman of reception, she is really disagreeable and impolite. They only care about money, and besides they don't conceal it. As another customers said in ...
Beoordeeld 25 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pero van Kroatië
(Echt)paren
Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in februari 2012
Very nice place
Location, great rooms
location of the hotel is excellent. the gh is quite large. our room was excellent, it looked more like a suite. perhaps we were given an upgrade as it really looked more like a suite. it had all the necessary amenities although the whole feel was a bit shabby. it was very clean, however. breakfast was not served at the gh as far as we noticed. the staff were ok, not too friendly but ok. the accommodation is definitely above the average in its category, at least what we experienced on our trip in se asia.
Beoordeeld 19 februari 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pascale van Laos
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer - met raam
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Deception
L'accueil est excecrable, impoli et peu respectueux. La wifi ne fonctionne pas bien. Le petit dejeuner bien frugale et sans saveur. Je deconseille fortement cet hotel.
Beoordeeld 07 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anonymous van Cambodja
(Echt)paren
Passable
Great location, quiet but right next to everything you need and want! Good value for money considering the expense of Vientiane itself.
Disgusting sheets, and towels! Stains all over, and both appeared not to have been washed. Stayed on the 3rd floor on the first night, it smelt badly of damp and felt like sharing the room with the ...
Beoordeeld 23 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Klaus van Oostenrijk
(Echt)paren
Zimmer
Ok es steht im der Beschreibung ja ,Zimmer ohne Fenster , aber dafür ist es zu teuer
Beoordeeld 23 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gerardo van Argentinië
(Echt)paren
Tweepersoons, geen raam
Ik verbleef één nacht in februari 2013
Habitación grande y cómoda. Buena ubicación
Ubicación y comodidad
Sólo pasamos una noche en Vientiane. la habitación era muy cómoda, grade y con cocina y heladera. Pueden ser un problema las escaleras, nos tocó el cuarto piso. Tiene un lindo patio interno y está ubicado a pocos metros del centro de la ciudad. La habitación no incluye desayuno.
Beoordeeld 08 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

pimupsorn van Thailand
Groepen
Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
ครบครัน
มีเคาเตอร์ครัวด้วย
ดีแต่หัองน้ำอับไปหน่อย เพราะไม่ได้มีช่องระบายอากาศด้านนอก แต่นอกนั้นโอเค เตียงห้องที่พักนิ่มไปนิด แต่ห้องของเพื่อนกำลังดี ห้องครอบครัวโทรมกว่าภาพจริงเล็กน้อย วิวนอกหน้าต่างไม่สวย แต่มันสะดวกในการเดินไปไหนได้ง่าย สามารถเดินไปกินขอบใจเด้อได้เอง ชิวๆ ข้างล่างมีนวดกับสปาร์ นวดเท้าหลังจากกลับมานี่สุดยอดมาก โดยรวมถือว่าดีเลย
Beoordeeld 02 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anonymous van Zwitserland
(Echt)paren
Ok pour une nuit
La chambre pourrait être jolie si elle était entretenue...
Accueil quasi inexistant, manque d'entretien de la chambre (au dernier étage), cher pour la qualité très moyenne, literie pas toute propre.
Beoordeeld 29 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Danielle van Frankrijk
Groepen
au coeur de la ville
le calme, la proximité du Mékong, du marché nocturne, de pleins de petits restaus
la chambre n'avait pas de fenêtre donnant sur l'extérieur et n'était certainement pas la chambre à 3 lits réservée. Le 3ème lit était un matelas au sol...
Beoordeeld 10 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Artthaphan van Thailand
(Echt)paren
Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in maart 2012
ห้องใหญ่ พักชั้นสูงๆไม่มีลิฟต์
ห้องใหญ่ มีอุปกรณ์ประกอบอาหารให้พอสมควร
โรงแรมไม่ไกลจากแม่น้ำโขง ใกล้ๆร้านอาหารมากมาย ถ้าพักชั้นสูงเดินขึ้นค่อนข้างเหนื่อย กลางคืนไม่มีเสียงรบกวน
Beoordeeld 11 april 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeesu van Zuid-Korea
Groepen
Passable
조용해서 좋았어요 위치도 나쁘지않았어요
카운터 직원들이 뭔가 무서웠어요 ㅠ
Beoordeeld 08 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Goodboy van Zuid-Korea
Groepen
절대 가지마세요 비나캠
좋은 점 하나도 없어요
시설 진짜 최악이고 냉장고에서 도마뱀 나오고 문도 거의 뿌셔지기 일보 직전이고 냄새나고 문제가 엄청 많은 숙소이니 절대 가지 마시고 비나캠 오른 쪽에 새로 생긴 호텔 있는데 가격도 저렴하고 완전 다 새 물건들이라서 정말 좋습니다 비나캠 예약했는데 그냥 버리고 새로 예약해서 지냈네요
Beoordeeld 30 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

토낑 van Zuid-Korea
(Echt)paren
Pleasant
침구가 더럽고 냄새남. 화장실 하수구 냄새남.
Beoordeeld 07 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anonymous van Zuid-Korea
Groepen
추천!!
직원이 매우매우 친절했다.
게스트하우스라그런지 수건교체가 없었다는점...
Beoordeeld 13 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Miji van Zuid-Korea
(Echt)paren
Very poor
없음..
너무 더러움 ㅠㅠ
Beoordeeld 26 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: