Zeer goed 7,7
op basis van 2958 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2958 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,7
  • Service 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

CHEW van Maleisië
Groep
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
Nice Stay and relax at Best Western Kuta Beach.
Great breakfast, Nice roof top pool and Good Bar ^^,
Beoordeeld 30 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gyen van Maleisië
Groep
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Satisfied
Friendlt staff,
Beoordeeld 30 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ilena van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
great holiday
friendly staff, strategic location, clean
i have a great experience stay at this hotel. all staffs are very friendly. Fast check in and check out. Strategic location , just a few minutes to mall and restaurants. Very great!
Beoordeeld 30 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thaweesak van Thailand
Groep
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Modern designation
Good services
Receptions can speak English very well. They prepared our breakfast on 4 AM. when we checked out to airport!!!
Beoordeeld 30 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Philip van Australië
Groep
Deluxe Met Ontbijt
Ik verbleef 6 nachten in april 2013
very disapointing
Pool, room comfort and breakfast
The stay would have been perfect if incident had not occurred.
Beoordeeld 29 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PING van Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2013
Fast response & nice design
Fast response of stuff, easy access to mini mart, clean rooom
Beoordeeld 29 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hary van Indonesië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2013
recommended seaside hotel at Kuta Beach
Nice Infinity pool at roof top, delicious foods and complimentary for honeymooners ;-)
We accepted by friendly staff then we`ve got many presents from the management such as cake, flower n swan-like towels (we`re on honeymoon, the towels looks so cute.. :-) . We loved to see a sea from the pool on the roof top, but a little bit annoyed by a contructions of new hotel, but all over, we still can enjoyed the seaview over there. In one time, we`ll like to come again n waiting for another presents,free hotel voucher perhaps ;-)
Beoordeeld 28 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Desy van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
A big different between the Web Picture & The Real
Good staffs, nice breakfast food & near the beach
Cleanness of the room I stay a bit questionable, I found an insect(centipede) 2 days in arrow And everyday there is mosquitoes in my room.
Beoordeeld 26 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jagan van India
(Echt)paar
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 4 nachten in april 2013
Room is Small but, Design fits it
good location
Beoordeeld 26 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Agnes van Indonesië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
Good
Bathroom, nice room
Beoordeeld 26 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: