Zeer goed 7,7
op basis van 2955 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2955 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,7
  • Service 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

Peter van Nederland
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2012
prima hotel net buiten drukte, kleinekamers
vlakbij surf strand, buiten drukte, prijs
Prima hotel net buiten drukte, vlakbij surfstrand, primaontbijt, kleine maar goed verzorgde kamer
Beoordeeld 19 oktober 2012

Rene van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in september 2012
Goede lokatie
dicht bij strand
Goed hotel dicht bij het strand. Zeer vriendelijk personeel. Wel erg kleine kamers.
Beoordeeld 16 september 2012

Frans van Nederland
Groepen
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in september 2012
Goede locatie!
Rustig maar toch midden in het drukke Kuta!
Mijn vriendin en ik zijn hier 4 nachten verbleven. Het was een afsluiting van de 3 weken duurende rondtrek door Java en Bali. We hebben hier een goede tijd gehad en het hotel was gewoon goed. Een klein verfrissend zwembad op de 5de verdieping met zeer vriendelijk personeel. Schone kamers en echt een perfecte ligging! Rustig maar je loopt het steegje uit en je staat midden in de drukte!
Beoordeeld 09 september 2012

Rouald van Nederland
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
Leuk hotel met aparte inrichting.
Dichtbij strand
locatie is perfect op loopafstand is het strand bereikbaar. volop restaurants. even terrasje pakken. keuz genoeg.
Beoordeeld 01 september 2012

Sanne van Nederland
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in november 2011
Schoon hotel, dichtbij het strand
Schone kamers, 3 minuten lopen naar het strand, 5 min lopen naar de winkels en vriendelijk personeel.
Wij waren heel tevreden over ons verblijf, hebben een fijne tijd daar gehad en zouden er zo weer heen gaan.
Beoordeeld 30 november 2011

YING van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in mei 2016
cheap but old smelly dirty room
great location , but old room...
Beoordeeld 19 september 2016

Tjing van Singapore
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
My Stay Review
Near Kuta Beach. Near Beachwalk Mall for shopping and food. No complaint on Hotel cleanliness, staff, facilities compared on money you paid.
Beoordeeld 13 september 2016

Priska van Indonesië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in januari 2016
HEAVY JAM AREA - Basic
We booked this hotel and stay for few hours before our evening flight departure. We could not have late check-out, due to full occupancy at the other hotel we stayed. Chose this hotel due to close distance to airport - at the end we regretted it. Always heavy traffic in Kuta area - Blue bird (the only reliable taxi) kept on cancelling our bookings. Other taxis (mafia) would like to charge USD 30 for such a short trip. Hotel could not arrange airport transfer. We almost missed our flight due to unavailability of transportation - at the end we took motor taxi....... Other than that - everything was small and too basic. You could only expect to sleep here, no other leisure activities.
Beoordeeld 06 september 2016

Leandro van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard Tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Location
Very close to the beach and the mall
Beoordeeld 27 augustus 2016

Victoria van Australië
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 8 nachten in augustus 2016
Return visitor
Second time staying at BW hotel is very good for the price you pay, staff are friendly and helpful. Good location. Will visit again!
Beoordeeld 26 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: