Goed 7,1
op basis van 64 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 64 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 7,1
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Sorteer op

Sorapol van Thailand
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 10 nachten in september 2014
Good but too Far!! and the room is too small
......
Beoordeeld 04 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ABTULLAH van Turkije
Gezin met jonge kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Far from to city center
clean, kind staff
Beoordeeld 01 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nicola van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Familiekamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Edge of Paris
Bed, baggage store, shower
This hotel is located off the main tourist route and so be prepared for additional costs for the metro if you wish to see the main tourist sites. The location was the main down side of the hotel other than that it is compact with well serviced rooms. A small mini bar which is great if you wish to avoid these anyway. The bed was very comfortable and the rooms were clean.
Beoordeeld 27 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karen van Filipijnen
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2014
Suburban experience
quiet, clean, near to Chateau de Vincennes
The hotel itself is not so bad, it is clean and adequate. It small in size which is expected in Paris.. the staff were helpful. Cannot comment much on the food as we didn't had the chance to try it. the hotel is just a few stations away from Chateau de Vincennes which offers a nice walk in the afternoon.
Beoordeeld 29 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ella van Israël
Gezin met oudere kinderen
Superior Kamer 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Disappointing
none
will never go back to this hotel
Beoordeeld 21 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marco van Nederland
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
Nice
Professional staff, Nice room, Good internet
The hotel is located in a quiet and peaceful area. Near the hotel you have quick access to a few fastfood restaurants like mcdonalds and subway. Theres also a small supermarket that seems to be open all night. It's also close to public transportation like subway, bus and even bicycles. The room looks nice and clean. It has a proper bed with 3 pillows for each person and a decent TV. This hotel offers high speed wifi for free for 3 devices during your stay (for my superior room at least). We were at the highest (6th) floor and had full signal on ipad and phone. Overall the room isn't big but was perfect for our stay. You will probably feel crowded if you have to take 3 or more suitcases with you.
Beoordeeld 20 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shih van Taiwan
Zakelijke reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Great hotel in Paris
Reasonable price, safe and quiet, near subway station.
It's a very nice experience. Hotel is just remodeled. Very new. Room is very comfortable. Compare to other hotels in paris, this is very nice and with quit reasonable price. Nothing we can complain.
Beoordeeld 07 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Asheem van India
(Echt)paar
Superior Kamer 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Comfortable
Location, Cleanliness and Good Staff
Beoordeeld 09 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

yanfen van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior Kamer 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
thoughtful design of room
nice room, Easy access to public transport, well designed
Beoordeeld 24 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fabien van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2013
Nice and handy
iExcellent quality/price ratio for this standing despite the very small rooms. Nice deisgn (simple but efficiel) and good bedding
Handy to go either to Roissy Charles de Gaulle airport or to Orly airport. Lots of transportation. A few restaurants around (need to walk 7 minutes to the area called "Nation", for example, "Chez Prosper" is nice with its Parisian atmosphere and good food). Bedrooms are very small but the design is quite nice. I don't know about room service or breakfast. Internet is ok and TV screen is big enough for the bedroom size. Bed are comfy.
Beoordeeld 10 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: