Goed 7,5
op basis van 225 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 225 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 7,5
  • Service 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

Do van Vietnam
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2015
Room is small, no place for suicase.
Clean, comfortable and nice place. Staff was very helpful and nice.
It was good.
Beoordeeld 16 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yaling van Taiwan
Individuele reiziger
Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
comfortable room with nice view
good location, nice service and a comfortable room
Beoordeeld 29 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Allison van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Solo
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Impressed.
Location, hotel comfort, hotel staff.
Lovely.
Beoordeeld 29 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pal van Zweden
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Hotel
..
Beoordeeld 17 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

joanne van Maleisië
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Not Bad At All
Location, Wifi, Staff
It's amazing, friendly staffs. Room's a bit too small, but otherwise, was a great experience
Beoordeeld 10 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Abu van India
Individuele reiziger
Ik verbleef één nacht in september 2014
Room are so tiny you can't walk.
Nothing
Because of the tiny room. I can't make my self comfortable.Hardly there is any place left to keep your luggage.
Beoordeeld 10 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kellyn van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in september 2014
A nice hotel but too small
location, cleanliness and staff
Walking distance to train station. However room too small which we even need to plan how to walk. Putting two 28" luggages are almost impossible. The hotel gave quality toiletries.
Beoordeeld 19 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kwei van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in september 2014
The bathroom is too small and badly designed.
Location is fine,.
Water gets splashed everywhere as there is no shower curtains and doors. Expensive head set got lost in the hotel.
Beoordeeld 18 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeanne van Frankrijk
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Unique litterature hotel in a nice and quiet distr
The theme of proust, next to Park Monceau, suite for family
Great - it feels like i was a guest of Proust :-)
Beoordeeld 24 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Natasha van Indonesië
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
Superb
Close to city, friendly staff, nice rooms
My stay at Best Western Premiere is super nice, the room is clean, the bed is very comfortable, i really enjoyed my stay there, definetely will coming back to this hotel if i go to paris again. The staff are friendly and helpfull, they also have a shuttle airport service. Close to city only 20 minutes walk to St. Honore the shopping district.
Beoordeeld 14 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: