Zeer goed 7,6
op basis van 103 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 103 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

arduni van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior Tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Highly recommended & Value for money
Highly recommended. Easy for me to get Halal food with different choices of Restaurant (less than 5 minutes walk). Strategic location and very close to underground (Termini Station). Within walking distance from Colloseum (less than 15 minutes walk), Republica and 20 minutes walking to Hard Rock Cafe Rome. Certainly I will stay there again.
Beoordeeld 23 maart 2016

Soon van Singapore
(Echt)paren
Standaard Tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Just right
Good balance of all selection factors. Ideal place to explore Rome.
Beoordeeld 29 februari 2016

Rosdi van Brunei Darussalam
(Echt)paren
Superior Tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
convenient location, near to the termini station
nice room, comfort and value for money
Beoordeeld 28 december 2015

Sun van Singapore
(Echt)paren
Standaard Tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Extremely convenient , clean and great hotel
We travel from milan to rome by train. We reach roma termini and walk to this hotel within 2 minutes. It is very convenient as we travel to colosseum and trevis fountain easily by metro mrt.
Beoordeeld 15 december 2015

nancy van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Driepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Good location
Next to rome terminal
Breakfast choices limited but enough to fill the stomach. A number of restaurants and pizza stores around the hotel.
Beoordeeld 03 december 2015

nancy van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Good location
Near to rome terminal
Location is good. A number of restaurants and pizza stores around the hotel. Heating system does not seems to work and it was cold during november
Beoordeeld 03 december 2015

Soma van Singapore
Individuele reizigers
Standaard Tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
2 mins walk to Metro
It was in a central location. Lots of restaurants around. The staff were incredibly friendly and helpful. Breakfast was awesome too.
The room was adequate for 1 person. The staff including housekeeping was very attentive and helpful. Room service was very prompt too.
Beoordeeld 31 oktober 2015

ahmed van Bahrein
Gezinnen met oudere kinderen
Driepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
Location good only ... But service is bad
Location only
Not as we expected ... One night we ask room service for a knife and they ask us to pay room service charge! Breakfast everyday the same... They should variety
Beoordeeld 29 oktober 2015

Christopher van Australië
(Echt)paren
Superior Tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
Slightly disappointed with some staff.
Position and restaurant food and service.
Dissapointing when asked about an iron to press some clothes . There isn't an iron on the premises. If you would like some ice to take back to your room forget it . All too hard really !
Beoordeeld 14 augustus 2015

vinod van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Olden Style Comfortable Hotel!
Location! Location! Location!
Wi-Fi connection was bad! Room was big and spacious! Breakfast was sumptuous! Location was great! Old hotel but the location helps!
Beoordeeld 22 juli 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: