Geweldig 8,6
op basis van 265 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 265 beoordelingen
  • Hygiëne 9,3
  • Faciliteiten 8,6
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Fairuz van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
The Best There is In New Delhi
You will get every penny of your money worth. Nice ambiance, clean hotel, friendly and very helpful staff, location very, very near to the train station and good food from the hotel cafe. Thumbs up! Or as they call it in India, Thums Up!
Beoordeeld 25 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roby van Indonesië
Individuele reiziger
2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great location and price
The hotel location is nearby the New Delhi railway station and with clean room and vale for money. Metro is just a few minutes walk away. The staffs were helpful as well.
Beoordeeld 15 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roby van Indonesië
Individuele reiziger
Compact Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great value hotel in prime location
The hotel is centrally located at New Delhi railway station and it is very clean and the price is unbeatable, very reasonable price. Staffs were helpful but should be more easy to smile.
Beoordeeld 15 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

abhishek van India
Individuele reiziger
Compact Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Neat and clean
Very neat and clean, however one rain can cause havoc in the area with road submerged in d water
Beoordeeld 09 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephen van Verenigde Staten
Groep
Compact Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Great place to stay
Great hotel that keeps foreign travelers in mind. They always have clean water available for you and the food is amazing. It's a great location if you want to truly experience India. It's right by the New Delhi metro stop for easy access to the metro. The only thing is that it's harder for rickshaw drivers to know directions to the place but if you know how to get back to the hotel from the metro stop you should be fine. Excellent value for the money spent and incredible cleanliness.
Beoordeeld 30 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Puvich van Thailand
Groep
2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good Hotel
Clean and comfortable
Beoordeeld 01 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Victoria van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Oasis
Definitely an oasis in the midst of the chaos. The yellow will need regular paint touch ups and it's almost due, but still feels clean, bright, pristine and safe.
Beoordeeld 21 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Oriana van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Compact Queen
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Nice little oasis
Stayed here for less than 8 hours but was good for a few hours sleep. Very helpful and kind doorman. Avoid eating at the cafe next door if you can.
Beoordeeld 19 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gerard van Ierland
Individuele reiziger
Compact Queen
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Nice and clean
Only short walk from new Delhi main railway station. Rooms well laid out.
Beoordeeld 14 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Syed van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Compact Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Excellent value
Pros: Well priced Location Clean and comfortable Good WiFi Cons: Location (not very safe late night) Travel services non-existent at the hotel Mediocre cafe No shuttle at New Delhi railway station location Expensive in-house taxi service
Beoordeeld 14 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: