Goed 7,2
op basis van 56 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 56 beoordelingen
  • Hygiëne 7,0
  • Faciliteiten 8,7
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 5,3
Sorteer op

Yansha van China
Groep
2 Slaapkamers Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
nice hotel~
large room, facity
the staff finish around 17:00, it cause me some problems to get the key...
Beoordeeld 02 november 2015

Aneliese van Australië
Gezin met jonge kinderen
1 Slaapkamer Spa Appartement
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Wonderful accomodation in a family friendly locati
Location for families, staff were extremely friendly, location perfect
Our overall experience at Blue Horizon was just what the family was looking for. Located 700m from Main Street of Airlie meant thAt my family weren't in amongst the party revellers and we're still able to access the main at Where you find local and retail shopping.
Beoordeeld 15 oktober 2015

Nicki van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
1 Slaapkamer Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2015
...
...
Beoordeeld 30 augustus 2015

Sherri van Australië
(Echt)paar
1 Slaapkamer Spa Appartement
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
Overlooks the Ocean!!
The ocean view, cleanliness & location
its not the first time I've stayed and it won't be the last. Great ocean views. The rooms are clean and tidy, a little old but still comfortable. Love the location !!
Beoordeeld 23 juli 2015

Sherri van Australië
Groep
2 Slaapkamers Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Great View !!!
The view, the cleanliness & the location
the rooms are tidy and clean, could prob do with a bit of general renovations like a new paint job and little things like that to update the place but all in all its a good place to stay, great view and the staff are friendly ! Only a short walk to the Main Street which is perfect !
Beoordeeld 23 juli 2015

Craig van Canada
(Echt)paar
1 Slaapkamer Spa Appartement
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Nice hotel and good view
Washer/dryer, quiet, view
Nice stay, unfortunately the room wasn't very clean.
Beoordeeld 20 april 2015

alvan van Australië
(Echt)paar
1 Slaapkamer Spa Appartement
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
my stay
view,staff,close to main shopping
comfortable
Beoordeeld 19 april 2015

Ka van Hong Kong
(Echt)paar
2 Slaapkamers Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
Good sea view
View location aircon
Good sea view and comfortable .good air con .it suit for couples for relax.but lots of dust in the apartment.
Beoordeeld 07 april 2015

Peter van Nederland
Individuele reiziger
1 Slaapkamer Spa Appartement
Ik verbleef 5 nachten in maart 2015
Beautiful full furnished appartments
View, Size, Bath with jets
The guy at the reception was very easy going, then he showed me the way to the elevator which brought me to the 5th floor, where I had to enter 2 doors with my pass to enter the hallway of the appartment, first door on the left a bedroom, next door the bathroom, a small kitchen on the right, a very spacious living room and balcony looking out over the bay. A swimming pool at ground level, and a hot tub. Walking to the city takes about 10 to 15 mins.
Beoordeeld 22 maart 2015

Jessic van Australië
Individuele reiziger
1 Slaapkamer Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
staff were amazing
staff, pool , views
Beoordeeld 11 maart 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: