Geweldig 8,4
op basis van 25 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 25 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 9,0
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

LEE van Hong Kong
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in juni 2013
Convenience and large size of the room
location, safe, wifi provided
Good location whereis near the shopping mall and subway, and tstrong wifi are provided at the room
Beoordeeld 18 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Frank van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Great location
Location, big room, self catering
Everything was great , the only problem was the wifi kept dropping out in the room
Beoordeeld 20 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LAM van Hong Kong
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in november 2012
lovely hotel and big room
big room and good location
Good location ( subway and shopping mall ) and can cook the foods in hotel .
Beoordeeld 05 december 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fauzliana van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in juni 2012
Good location and service
Strategic, clean, good service
- Great location, within walking distance from the shopping area, attractions and sightseeing, Hlavní nádraží - main railway station, Metro and tram. - Good service. We can leave our luggage for few nights without extra charges. - Clean room and well equipped. Our room have a computer with internet connection.
Beoordeeld 05 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marco van Zwitserland
Groepen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in november 2015
kalt Duschen
Lage , Zimmer, Parkplatz
Alles war einwandfrei ausser das wir eiskalt duschen mussten, weil es kein warm Wasser gab als wir es an der Reception sagten wurde es zur Kenntnis genommen aber leider nicht mal eine Entschuldigung oder sonst was
Beoordeeld 17 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Sehr zentral und geräumig
Platz, Sauberkeit, Location
Falls die Garage benötigt wird, dann unbedingt vorher Bescheid geben. Ansonsten ist diese voll belegt und man muss auf die Parkgarage am Hauptbahnhof (1km entfernt) ausweichen...
Beoordeeld 22 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jacques van Frankrijk
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2012
Emplacement central à Prague
Emplacement, terrasse
Situé dans les étages élevés d'un immeuble avec diverses activités dans les étages inférieurs (tatoueur, fitness...). Appartements calmes malgré une clientèle avec de nombreux groupes assez agités. Les terrasses sont de tailles variables sans vue particulière. Néanmoins elles permettent de déjeuner dehors par beau temps. La literie gagnerait à être renouvelée.
Beoordeeld 27 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

yanting van China
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
位置不错,房间配套齐全
设施齐全,位置优越,房间大
接待处的服务人员态度亲切,很耐心的给我们指引,去各种景点都十分方便,楼下就是地铁站车站。房间里有配套小厨房,有刀具微波炉各类锅碗瓢盆,适合带小孩一家几口来住,唯一一个缺点就是房间里没找到吹风机。。。
Beoordeeld 23 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

patrick van Thailand
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
ดีมาก
สะดวก ใกล้แหล่งท่องเที่ยว ราคาคุ้มค่า
ทุกอย่างดีหมด
Beoordeeld 10 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

patrick van Thailand
Groepen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
จะกลับไปพักที่นี่อีกครั้งแน่นอน
อยูู่่ใจกลางเมือง เดินทางสะดวก คุ้มค่ากับราคา
ชอบที่พักมาก ที่พักตั้งอยู่ใจกลางเมือง อยู่ในแหล่งช๊อปปิ้งและใกล้กับซุปเปอร์มาเก็ต และสะดวกสำหรับการเดินทางไปท่องเที่ยวยังสถานที่สำคัญต่างๆโดยไม่ต้องใช้รถขนส่งสาธารณะ สามารถเดินไปได้หมดทุกๆที่ จากสถานีรถไฟเดินมาที่พักก็ไม่ไกล เรียกว่าสะดวกมาก และรู้สึกได้บรรนยากาศเหมือนอยู่ที่บ้าน อุปกรณ์เครื่องใช้ในที่พักมีครบครัน Check in and Check out รวดเร็วทันใจ ถ้ามีโอกาสจะกลับไปใช้บริการอีกครั้งแน่นอน
Beoordeeld 20 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: