Zeer goed 7,9
op basis van 3651 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3651 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Keng van Singapore
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Close proximity to good food
Spacious in terms of hk lodging standard. Old building with new reno (few years ago?) Walkable distance to station (yau ma tei). Took free airport transfer service K5 from kowloon and alight at city view hotel and walk over (5-10mins).
Beoordeeld 25 september 2016

VICTOR van Maleisië
Groep
Familie
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Comments
Good and convenient location. Friendly staff. Cosy and comfortable room and nice environment. Free daily breakfast too.
Beoordeeld 23 september 2016

Wong van Maleisië
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Stay in Hong Kong
Room is good but toilet very smelly. Always there is a smell in toilet.
Beoordeeld 22 september 2016

Athichayarath van Thailand
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Should be improve
They should provide wifi in the lobby.
Beoordeeld 21 september 2016

Chester van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in september 2016
Value for money...convenient location.
If you like to walk...you can walk to tsim tsa tsui in 2kms...meters away from Jordan and mongkok as well as Olympic. Airport bus A21 is very near...
Beoordeeld 21 september 2016

wu van China
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in september 2016
Comfortable
Very heavy for the toilet door
Beoordeeld 21 september 2016

Alice van Singapore
Individuele reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Quiet and clean hotel
Will consider staying agan
Beoordeeld 20 september 2016

Mun van Singapore
Groep
Familie
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good location
The family room is spacious. Very good location. A short walk to yau ma tei mtr, 7-11 and eateries. Please consider to install a soap holder in the shower.
Beoordeeld 19 september 2016

Famela van Filipijnen
Groep
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
T'was goood! 👌🏻👍🏻👍🏻
5s
Beoordeeld 16 september 2016

Chan van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
good location, good for shoppings and close to train station
Close to MTR stop. Clean room and quiet environment
Beoordeeld 14 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: