Zeer goed 7,6
op basis van 673 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 673 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

YA van Taiwan
(Echt)paren
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2013
nice reception
comfortable place,friendly staff, easy to find
actually when we arrivaled there the room was fulled. but they sent us to another one hotel puri gsrden hotel. the new hotel is okay with rice view. but the bathroom smelked no good.
Beoordeeld 06 juni 2013

seri van
Groepen
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2013
good relaxation
quiet,nice garden,near town
Beoordeeld 06 juni 2013

aldo van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2013
nothing special as the hotel quite old
close to park
Beoordeeld 05 juni 2013

Montida van Thailand
Groepen
Superior tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in mei 2013
Comfortable stay
Clean, convenient, friendly
Beoordeeld 04 juni 2013

Om van Thailand
Groepen
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Good for Relax
Full of service mind, peace , good location
I am very impress in place, service, location, and surrounding. This hotel is clean, peace, comfortable.
Beoordeeld 03 juni 2013

Yin van Maleisië
(Echt)paren
Superior tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in mei 2013
Quiet and nice hotel with balcony & swimming pool.
Very near to monkey forest and ubud market & other shopping areas. Quiet and clean environment with attentive staff.
We are very happy to stay in this hotel. Feel like home with the open concept with balcony facing to the garden.
Beoordeeld 29 mei 2013

Yoseph van Indonesië
Groepen
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Nice, clean hotel, near central area
clean rooms, great breakfast
Beoordeeld 28 mei 2013

Fransiska van Indonesië
Groepen
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Nice hotel with clean and comfortable rooms
Location, great breakfast, clean rooms
Beoordeeld 28 mei 2013

Yoseph van Indonesië
Groepen
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Clean, great location, nice breakfast
Clean, great location, nice breakfast
Beoordeeld 28 mei 2013

MOOI van Maleisië
Groepen
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2013
lovely and comfortable
clean room, walking distance to restaurant and friendly staff
very pleasant stay in this hotel. we just stay 1 night in Ubud. friendly staff with smiling face. the room is very clean. will stay in this hotel again for my next visit to Bali.
Beoordeeld 28 mei 2013


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: