Zeer goed 7,6
op basis van 673 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 673 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Hanyi van Singapore
(Echt)paar
Superior tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Nice value
Great!
Beoordeeld 03 september 2016

Julie van Australië
Individuele reiziger
Superior tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Water pressure very weak in the shower, and wi-fi access a bit temperamental- very helpful staff.
Beoordeeld 29 augustus 2016

Eleanor van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Fine
Comfortable, but small pool and not a massive room either. But mostly comfortable
Beoordeeld 10 augustus 2016

SUI van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Superior tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Value for money
We have a pleasant stay in the hotel. In overall, this hotel is great but it will be better if they can change their bedsheet, because it looks old and dirty.
Beoordeeld 17 juli 2016

Shu van Maleisië
Groep
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in april 2016
nice hotel
nice location, friendly staff
Beoordeeld 28 juni 2016

Lucia van Tsjechië
(Echt)paar
Superior tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Generally very good stay
Very nice staff and excellent service.i also enjoyed good breakfast and generally good value for money...the pool was little bit dirty and cold. Thank you staff for everything.
Beoordeeld 12 juni 2016

Yani van Indonesië
Individuele reiziger
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good location
Good location. Room is so so. Facilities a bit mediocre. Breakfast as well. Other than that it's a good place to stay.
Beoordeeld 31 mei 2016

Amanda van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Get what you pay for
Room was small and clean but smelled musty and moldy. Safe didn't work. Air Con was weak despite being turned on high. Breakfast was standard but eggs were undercooked. Excellent water pressure and hot water in the shower. Location was good as it was quiet and a decent walk away from the busiest part of ubud. stayed for one night but if staying longer would have requested a different room because of the musty smell and weak air con.
Beoordeeld 13 mei 2016

Léa van Australië
(Echt)paar
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Very good
Very good accomodation
Beoordeeld 24 april 2016

Shu van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Not bad
Not bad
Beoordeeld 13 april 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: