Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8152 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Li van Maleisië
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
Good location but not comfortable room
Location very close to MRT station, staff is helpful
Good location as it is really near to the MRT station. The toilet is too small, really small and uncomfortable.
Beoordeeld 28 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chau van
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2013
Shopping
transportation
bedroom size too small. Good location to everywhere cos nesrby the MTR station. Roon Service is fine.
Beoordeeld 28 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hou van Taiwan
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in november 2013
It is OK hotel
Clean
AC had water dripping. Reception is OK. Room is quite small even they gave us upgrade.
Beoordeeld 27 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Filipijnen
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in november 2013
Nothing special.
Accessibility; Cleanliness, Staff
There was no night light, so I opened the bathroom light. Not comfortable as the lighting hits directly to my eyes.
Beoordeeld 27 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ha van Vietnam
Gezin met oudere kinderen
Familie
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2013
Great stay in Casa Hotel
Clean, friendly staff, convenient to access to MTR
It was a very good stay at Casa hotel. Room is clean and located in a very good area, easily to access to MTR, just 3mins walk to Temple Street.
Beoordeeld 26 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

wanchien van Taiwan
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
small but comfort and quite convenient location
friendly, safe and good location
Beoordeeld 26 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

QuekPhei van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Familie
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
No regret choosing this hotel.
Good shopping and local food location, near MTR, accessable to local tranport.
Do not like the glass panel bathroom. Certainly no privacy.
Beoordeeld 25 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeanette van Singapore
Groep
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
Great Location but small bathroom.
location,close to transit, free wifi
The hotel is very near to the mtr, just 1-2min walk you will see the hotel (Yau ma tei exit C)and the staffs are friendly and helpful. The room is bigger than expected, the bathroom is really small.
Beoordeeld 25 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jason van Canada
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in november 2013
Only 1 day and 1 night
Location, price, free wifi
Good as usual, stay here often whenever I visit HK
Beoordeeld 24 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jennifer van Maleisië
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
GREAT EXPERIENCE, BUT SMALL ROOM. HOTEL CENTRALLY
GREAT EXPERIENCE, BUT SMALL ROOM. HOTEL CENTRALLY LOCATED NXT TO MRT STATION
GREAT EXPERIENCE, BUT SMALL ROOM. HOTEL CENTRALLY LOCATED NXT TO MRT STATION
Beoordeeld 24 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: