Zeer goed 7,9
op basis van 32 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 32 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

eric van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in maart 2012
excellent location
cleanliness and friendly helpful staff
would highly recommend a stay here. location is excellent and there are tea and coffee making facilities and a welcome bottle of wine. quiet during the evening so sleeping wasn't a problem.
Beoordeeld 17 maart 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Xiaodu van China
Individuele reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2012
Excellent location, small room but great service
location, price, service
i'm very impressed by the service of the place, and it's located right off the bastille train station, and it's walkable to the louvre and marais, so i am very pleased with the location. however, the room is a bit small, and my king-size bed is really just two twin beds put together. it was a bit difficult to sleep at times due to the gap in between two mattresses. however, it would be really hard to find a hotel in such a great location at an affordable price, and the service is superb.
Beoordeeld 25 februari 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mirja van Kroatië
(Echt)paar
Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
Ruhig und entspannt.
Zentrale und ruhige Lage in einer kleinen Seitenstrasse. Schlichte und saubere Zimmer.Sehr nettes Personal. Viele Hotspots sind fussläufig erreichbar.
Angenehm und entspannt. Schönes Viertel mit vielen Möglichkeiten essen zu gehen.
Beoordeeld 24 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JEAN van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Yhyyyy
Ttgtyyhbb
Beoordeeld 11 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jean van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in september 2015
Hotel Castex
Localisation. Gentillesse du personnel
Séjour agréable
Beoordeeld 22 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CORINNE van Frankrijk
Individuele reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in januari 2015
douceur
beau batiment, bel emplacement, accueil chaleureux
très bien
Beoordeeld 25 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marc van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Très bon emplacement, hôtel très propre
l'emplacement, gentillesse du personnel, propreté
Nous avons été satisfait de notre séjour au sein de l'hôtel Castex. Les + : l'emplacement, à 1 minute de Bastille et du boulevard Henry IV.
Beoordeeld 02 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jonathan van België
Gezin met jonge kinderen
Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Très bonne situation de cet hotel de charme
Emplacement de l'hôtel, gentillesse du personnel et décoration intérieure
Hôtel parfait pour un séjour de 3 jours à Paris, avec un bonne situation, un personnel amical et disponible
Beoordeeld 07 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maxime van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Hôtel très agréable sur Paris centre
Emplacement service pdj
Très agréable séjour chambre double très correct pdj d'un bon niveau
Beoordeeld 17 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Franck van Zwitserland
Gezin met jonge kinderen
Tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2012
Sypas, propres staff super
propres, correct, staff compétent.
Petit Hotel très sympas, petit déjeuner copieux, staff de l'hotel gentil et disponible. Surement un bon souvenir, même si les chambres sont petites, mais le lieux et a 2 pas du Marais, de la Bastille. On y reviendrait bien lors de notre prochaine visite a Paris.
Beoordeeld 17 juli 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: