Geweldig 8,4
op basis van 3520 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3520 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Chan van Maleisië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Value for Money. Very Good and Comfortable Hotel
There was a welcome drink served when arrived the hotel. It's very delicious. The room is clean and bed is very comfortable. Staffs are friendly and nice. The location is very near with 3 minutes walk distance to Pratu Nam market and Platinum mall. Value for money and definitely will come back to this hotel on next time.
Beoordeeld 28 september 2016

TAN van Maleisië
(Echt)paar
Superior Familie
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Overall Good Experience
Good location, friendly staffs and very new hotel.
Beoordeeld 26 september 2016

Sabrina van Indonesië
Groep
Superior Familiekamer 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Place is stylish and hip, with very high occupancy rates. Strategic location
Location is good, close to food, shopping, etc.
Beoordeeld 25 september 2016

Lavania van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Superior Familie
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great service. Hotel room was clean and cosy.
The room had a great view which i really loved. Staff attended to all of our queries without delay. We had a extra pax in our room so we requested for extra shower gels and tower for our 3 days. They never fail to replace them everyday. It was a good and enjoyable stay for me and my family. Wll definitely visit again :)
Beoordeeld 25 september 2016

Edwin van Singapore
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Great Location
I love this hotel cos is walking distance to places like praying to four face god, Platinum mall and etc....most importantly, hotel staffs are extremely friendly.
Beoordeeld 25 september 2016

Cassandra van Singapore
Groep
Superior Familiekamer 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Excellent hotel
Friendly and helpful staffs. Very clean hotel and near to airport railway. My favorite stay in Bangkok. Definitely recommend to all travelers.
Beoordeeld 24 september 2016

han van Maleisië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in april 2016
best hotel
Best location. Down of hotel is night market.
Beoordeeld 22 september 2016

han van Maleisië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in april 2016
nice hotel
My 3rd times come back to this hotel. Clean n nice
Beoordeeld 22 september 2016

Sheryl van Maleisië
Groep
Deluxe Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
GREAT
great value. staffs are friendly & helpful.
Beoordeeld 21 september 2016

Lee van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Familie Residentie
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Overall not bad
Overall is ok, just the main door of the hotel is really hard to get and no swimming pool.
Beoordeeld 21 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: