Geweldig 8,4
op basis van 3514 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3514 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Lavania van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Familie
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great service. Hotel room was clean and cosy.
The room had a great view which i really loved. Staff attended to all of our queries without delay. We had a extra pax in our room so we requested for extra shower gels and tower for our 3 days. They never fail to replace them everyday. It was a good and enjoyable stay for me and my family. Wll definitely visit again :)
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Edwin van Singapore
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Great Location
I love this hotel cos is walking distance to places like praying to four face god, Platinum mall and etc....most importantly, hotel staffs are extremely friendly.
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cassandra van Singapore
Groepen
Superior Familiekamer 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Excellent hotel
Friendly and helpful staffs. Very clean hotel and near to airport railway. My favorite stay in Bangkok. Definitely recommend to all travelers.
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

han van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in april 2016
best hotel
Best location. Down of hotel is night market.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

han van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in april 2016
nice hotel
My 3rd times come back to this hotel. Clean n nice
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sheryl van Maleisië
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
GREAT
great value. staffs are friendly & helpful.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Overall not bad
Overall is ok, just the main door of the hotel is really hard to get and no swimming pool.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hsu van Taiwan
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good location
1. Good service with big space room. 2. Convenience to airport train with 5 minutes' walk.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Xing van Singapore
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Clean and cosy
Room was spacious and clean. Hotel staff are friendly and converse in fluent English. Rooftop bar is pretty too.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leong van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good
Good
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: