Century Park Hotel
Century Park Hotel
Bekijk alle 54 foto's
Executive Club Kamer - Bed Century Park Hotel
Executive Club Kamer - Bed
Bekijk alle 54 foto's
Lobby Century Park Hotel
Lobby
Bekijk alle 54 foto's
Lobby Century Park Hotel
Lobby
Bekijk alle 54 foto's
Interieur Century Park Hotel
Interieur
Bekijk alle 54 foto's
OP DE KAART Century Park Hotel
OP DE KAART
Zeer goed
Ligging
7,8
Bekijk alle 54 foto's Century Park Hotel
Bekijk alle 54 foto's
Verwijderd uit Favorieten

Century Park Hotel

Zeer goede locatie
- 1,39 kilometers vanaf het stadscentrum
- Bekijk wat er in de buurt is
Zeer goed
Op basis van 2811 beoordelingenBekijk wat gasten ervan vonden
7,5
/
10
Zeer goed service
7,7
89% zou dit aanraden aan een vriend
Verhouding prijs/kwaliteit7,5
Locatiebeoordeling:7,8
Dichtstbijzijnde luchthavenNinoy Aquino Internationaal vliegveld (MNL)
Afstand luchthaven5,7 km
  • 480 m naar openbaar vervoer

  • Luchthaventransfer

  • geld wisselen

  • gratis wifi in alle kamers

Kamerkeuzes
Executive Club Kamer (Executive Club Room)
Executive Club Kamer (Executive Club Room)
...
  • Kamergrootte: 37 m²/398 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 1 Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Nieuwe Deluxe kamer (New Deluxe Room)
Nieuwe Deluxe kamer (New Deluxe Room)
...
  • Kamergrootte: 38 m²/409 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 2 Semi-tweepersoonsbedden o...
Data invoeren om prijzen te zien
Classic Superior kamer (Classic Superior Room)
Classic Superior kamer (Classic Superior Room)
...
  • Kamergrootte: 38 m²/409 ft²
  • Douche & Bad
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 tw...
Data invoeren om prijzen te zien
Twin room - Superior
Twin room - Superior
...
  • bad
Data invoeren om prijzen te zien
Superior 2 aparte bedden (Twin Superior)
Superior 2 aparte bedden (Twin Superior)
...
  • bad
Data invoeren om prijzen te zien
Deluxe 2 aparte bedden (Twin Deluxe)
Deluxe 2 aparte bedden (Twin Deluxe)
...
  • bad
Data invoeren om prijzen te zien
Superior kamer (Superior Room)
Superior kamer (Superior Room)
...
  • bad
Data invoeren om prijzen te zien
Twin/Double room - Executive
Twin/Double room - Executive
...
  • bad
Data invoeren om prijzen te zien
Tweepersoons Superior (Double Superior)
Tweepersoons Superior (Double Superior)
...
  • bad
Data invoeren om prijzen te zien
Twin/Double room - Superior
Twin/Double room - Superior
...
  • bad
Data invoeren om prijzen te zien
Heeft u een vraag voor Century Park Hotel?
Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!

Prijzen dalen zodra u inlogt!

Meld u nu aan!
Meer over Century Park Hotel

Meer over Century Park Hotel

Overzicht

Toon meer

Afstand en voorzieningen

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
toon minder

Wat zij aanbieden

toon minder

In de buurt

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
Toon meer

Beleid van de accommodatie

toon minder

Enkele nuttige wetenswaardigheden

Toon meer

Geverifieerde gastbeoordelingen

Agoda beoordelingen (2811)Booking.com beoordelingen (579)
Hygiëne7,5
Faciliteiten7,6
Ligging7,8
Kamercomfort en kwaliteit7,4
Service7,7
Verhouding prijs/kwaliteit7,5
Verstrekt door geverifieerde gasten van Agoda
Filter beoordelingen op:
Taal
English
日本語
한국어
简体中文
toon meer
Kamertype
Classic Superior kamer
Nieuwe Deluxe kamer
Executive Club Kamer
Toont 2370 geverifieerde gastbeoordelingen.
12345
8,0
Geweldig
Eric uit Nederland
Individuele reiziger
Classic Superior kamer
Ik verbleef één nacht in november 2015
een heel goed hotel”
luxe, zeer klantvriendelijk, mooie badkamer.
erg tevreden.
Beoordeeld 11 november 2015
8,0
Geweldig
Richard uit Nederland
Individuele reiziger
Classic Superior kamer
Ik verbleef 5 nachten in december 2013
goed”
schoon,verzorgd goedeservice
Beoordeeld 25 december 2013
8,7
Geweldig
Bert uit Nederland
(Echt)paar
Classic Superior kamer
Ik verbleef 2 nachten in januari 2010
Prima hotel”
Dicht bij de luchthaven
Geen
Goeie prijs-kwaliteit verhouding. Goed centraal in Malate. Taxi's komen af en aan. Prima Japans restaurant, dit is echt aan te bevelen. Daarnaast zijn in het gebouw van het hotel een aantal reisbureaus gevestigd, dit kan handig zijn als je een tripje wilt boeken vanuit Manila. Veder is het hotel ca. 15 minuten van de Mall Of Asia, het grootste winkelcentrum van Azië. Kortom: de moeite waard.
Beoordeeld 14 februari 2010
6,7
Goed
Sabita uit Nederland
Groep
Classic Superior kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2009
verblijf manila”
netjes, goed aangekleed
eten is duur, ligt tegen over mall waar toch armoede heerst op straat
Het hotel is bij binnen komst uiterst verzorgd en netjes. kamers zijn ook netjes en roomservices is attent als hun iets wordt gevraagd. zwembad is ook goed onderhouden. gym is minder. eten is vrij duur in het hotel. je kunt beter buiten eten. is veel goedkoper.het zou beter zijn al ze pakket hadden met ontbijt.het personeel is attent.
Beoordeeld 29 juni 2009
10,0
Superieur
jim uit Canada
(Echt)paar
Executive Club Kamer
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2018
Go executive suite, absolutely wonderful”
This is a fantastic place for every reason We booked the executive suite and was amazed that it comes with all day and evening free drinks and snacks The staff are marvelous and incredibly attentive and friendly. We spent a lot of time in the almost empty pools Of course, as we found out, there's zeeo reason to go to Manila, but that's not the hotels fault
Beoordeeld 16 oktober 2018
8,8
Geweldig
RICHARD uit Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Nieuwe Deluxe kamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2018
no bidet for an excutive room!”
very fast check-in and check-out; all staff very accommodating and professional ; EXCEPT A MALE STAFF AT THE CIF RESTO (NIGHT OF 10.11.18 ) WHO ACTED VERY RUDELY AND ARROGANTLY!
Beoordeeld 14 oktober 2018
4,8
Evelyn uit Japan
(Echt)paar
Classic Superior kamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2018
Lack of customer service ”
We were given a sloppy room with no view except the dirty rooftop!! We asked but immediately told none even without checking !!
Beoordeeld 13 oktober 2018
8,4
Geweldig
Cheryl uit Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
TWIN SUPERIOR - BED AND BREAKFAST
Ik verbleef één nacht in februari 2018
Great stay”
Great stay
Beoordeeld 11 oktober 2018
10,0
Superieur
Bobby uit Saoedi-Arabië
(Echt)paar
Classic Superior kamer
Ik verbleef 5 nachten in mei 2018
Excellent”
Amazing place to stay.. Amazing Staff.. Amazing Breakfast..
Beoordeeld 01 oktober 2018
6,0
JEMIEL uit Filipijnen
(Echt)paar
Classic Superior kamer
Ik verbleef één nacht in september 2018
Old ”
Good food. Old and smelly room. Local calls are billed. No free towel or water in gym. Service is average.
Beoordeeld 30 september 2018
10,0
Superieur
Maricar uit Filipijnen
Groep
Classic Superior kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2018
Superieur”
the best :)
Beoordeeld 14 september 2018
10,0
Superieur
EISA uit Saoedi-Arabië
Gezin met jonge kinderen
Nieuwe Deluxe kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2018
Really it's so nice place to stay in ”
So friendly staff So great services
Beoordeeld 06 september 2018
5,2
Remigio uit Filipijnen
(Echt)paar
Classic Superior kamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2018
Convention venue”
Cleanliness of the hotel and the room is satisfactory but the cleanliness of the area around the hotel is wanting for more. We stayed here since this is the venue of the convention we are attending to save on time and some movement. This hotel is dated, more than 40 years old and have undergone some renovations in the rooms already. The area had seen its glory days which would have add up to some positive considerations. Some contemporaries of this hotel has been demolished already.
Beoordeeld 28 augustus 2018
10,0
Superieur
ROBERTO uit Singapore
Zakelijke reiziger
Classic Superior kamer
Ik verbleef één nacht in maart 2018
stay 1”
good 1
Beoordeeld 28 augustus 2018
8,4
Geweldig
John uit Noorwegen
Zakelijke reiziger
Classic Superior kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2018
Good hotel - excellent staff”
A good hotel with restaurants, lounge/bar area and great and service-minded staff. Location is Ok. Only one thing, internet might be slow at "rush-hours" when many guests/people connect at the same time.
Beoordeeld 16 augustus 2018
9,2
Superieur
mark uit Filipijnen
(Echt)paar
Executive Club Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2018
very good”
a very nice clean place with excellent staff and facilities, `this is my third time to stay here and will be back in april , the food and drinks are nice , but expensive , the rooms are great , ,, such a nice elegant place to stay
Beoordeeld 14 augustus 2018
7,6
Zeer goed
DERALJIN uit Australië
(Echt)paar
Executive Club Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2018
Zeer goed”
If you will stay in this hotel make sure you book the executive room it’s a decent place for the amount you paid for. Maybe the just need to change the towels other than that it’s a good place very accessible to everywhere
Beoordeeld 07 augustus 2018
9,2
Superieur
Lester uit Filipijnen
Groep
Classic Superior kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2018
Friendly Staff”
Great location in the heart of Manila, clean rooms, friendly staff and definitely would go back for another stay.
Beoordeeld 07 augustus 2018
9,6
Superieur
Bianca uit Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Classic Superior kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2018
Better than what I expected”
I will always recommend this hotel and will absolutely be back. It's better than other 5 star hotels in the Philippines.
Beoordeeld 29 juni 2018
8,0
Geweldig
SALVACION uit Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Classic Superior kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2018
Satisfied”
I wish they improve the breakfast
Beoordeeld 18 juni 2018
12345
Dit is een populaire accommodatie. Mis het niet!

Terug naar de zoekresultaten

Terug naar kamerkeuze

|

Sluiten