2015
Zeer goed 7,5
op basis van 1746 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1746 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Jeremy van Singapore
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
4n w 1 toddler and 1 infant
Room was decent sized. Enough for a cot. Cannot do late check out though. Location excellent. Water heater too sensitive. Have to toggle hot and cold consistently
Beoordeeld 28 augustus 2016

Kai van Hong Kong
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Nice one to stay in Tsim Sha Tsui
got upgraded to a bigger room due to some issue of the room I booked...everything's fine and the staff is very nice.
Beoordeeld 25 augustus 2016

Eric van Filipijnen
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Okey
Okey but it could have been better
Beoordeeld 24 augustus 2016

MD van Bangladesh
Zakelijke reiziger
Studio Executive
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
full managed
clean, full decorated, as small service apartment everything is good here, including location.
Beoordeeld 23 augustus 2016

chi van Hong Kong
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Very convenient
Close to mtr station n harbour city, a lot of restaurants nearby The kitchen is well equipped The design of toilet is for disability, which is a nice idea, but the basin is too small
Beoordeeld 18 augustus 2016

Tony van Canada
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Needs an update badly. Good location in tst but seriously run down. Couldn't wait to get out of there
Beoordeeld 11 augustus 2016

WAI van Singapore
Individuele reiziger
Studio
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good room
Have been staying there twice, Love the room.
Beoordeeld 04 augustus 2016

Samuel van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Studio Executive
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great for mobility in HK (proximity to transportation and shopping areas)
Would have been great if the hotel had facilities for breakfast. While there were restaurants nearby it was raining heavily that day thus highly inconvinient to go outside
Beoordeeld 03 augustus 2016

Siew van Singapore
Individuele reiziger
Studio
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Good location
Near to TST MTR, though small but it's good for two pax. A bit tough to find though as the signboard isn't very obvious.
Beoordeeld 01 augustus 2016

Bernard van Filipijnen
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Housekeeping and room cleaness bad
Housekeeping awful
Beoordeeld 17 juli 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: