2015
Goed 7,5
op basis van 1744 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1744 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

MD van Bangladesh
Zakelijke reiziger
Studio Executive
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
full managed
clean, full decorated, as small service apartment everything is good here, including location.
Beoordeeld 23 augustus 2016

chi van Hong Kong
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Very convenient
Close to mtr station n harbour city, a lot of restaurants nearby The kitchen is well equipped The design of toilet is for disability, which is a nice idea, but the basin is too small
Beoordeeld 18 augustus 2016

Tony van Canada
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Needs an update badly. Good location in tst but seriously run down. Couldn't wait to get out of there
Beoordeeld 11 augustus 2016

WAI van Singapore
Individuele reiziger
Studio
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good room
Have been staying there twice, Love the room.
Beoordeeld 04 augustus 2016

Samuel van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Studio Executive
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great for mobility in HK (proximity to transportation and shopping areas)
Would have been great if the hotel had facilities for breakfast. While there were restaurants nearby it was raining heavily that day thus highly inconvinient to go outside
Beoordeeld 03 augustus 2016

Siew van Singapore
Individuele reiziger
Studio
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Good location
Near to TST MTR, though small but it's good for two pax. A bit tough to find though as the signboard isn't very obvious.
Beoordeeld 01 augustus 2016

Bernard van Filipijnen
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Housekeeping and room cleaness bad
Housekeeping awful
Beoordeeld 17 juli 2016

Roderick van Singapore
(Echt)paar
Studio Executive
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Small but not bad
Apartment style small hotel
Beoordeeld 13 juli 2016

Nini van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Studio
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
great value
Great location, clean and quiet
Beoordeeld 09 juli 2016

Dorothea van Singapore
Individuele reiziger
Studio
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Wasted Gem
It has a very good cousin service apartments in Malaysia which attracted me to try the Hong Kong one but was quite disappointed with the state of the property. It is old, toilet felt like a hospital toilet. With shower curtains unable to keep out water in the rest of the bathroom making it very well and unpleasant. Nonetheless location is great n staff professional. Would love to go back if they sprunce up the place more.
Beoordeeld 09 juli 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: