Zeer goed 7,8
op basis van 1043 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1043 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Fathilatul van Maleisië
Zakelijke reizigers
Studio Premier
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
excellence service & location
staff servis and good location
Beoordeeld 28 augustus 2016

Shanmugam van Maleisië
Zakelijke reizigers
Studio Premier
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Simply super n worth of money
Breakfast should hv more options.
Beoordeeld 28 augustus 2016

Tay van Maleisië
Zakelijke reizigers
Studio Premier
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good location
Cant check in earlier must be at least 2pm and must check out at 12 noon
Beoordeeld 27 augustus 2016

FEI van Maleisië
Groepen
Studio Premier
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Great hotel
Hotel location is good as it is in front of 'The Spring' shopping mall. Hotel staffs are friendly and overall environment of the hotel is pleasant. Room is clean and spacious with fully furnish amenities from kitchenette to dressing table. However, late check-out is pretty strict.
Beoordeeld 25 augustus 2016

ABDUL van Maleisië
Zakelijke reizigers
Studio Premier
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Value for Money
Very nice hotel apartment..
Beoordeeld 25 augustus 2016

Sabli van Brunei Darussalam
(Echt)paren
1 Slaapkamer Executive
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Pol Sabli
very helpful and friendly receptionist, room is clean and cleaning staff friendly, kitchen is great.
Beoordeeld 24 augustus 2016

Muhamad van Maleisië
Zakelijke reizigers
2 Slaapkamer Premier
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
New modern, sleek, tidy accomodation in the center of bussiness area
I like the cleanliness, modern n minimum interior, cozy furniture, very friendly staff, etc. Less like with the dining hall n verity of food served
Beoordeeld 24 augustus 2016

nick van Maleisië
Zakelijke reizigers
Studio Premier
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
value for money
clean and nice room, excellent staff, shopping mall just opposite, few cafe just below the hotel, breakfast normal but overall value for money.
Beoordeeld 23 augustus 2016

SAN van Maleisië
(Echt)paren
Studio Premier
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Overall satisfactory
Overall is okay,good view, check in time is too late, need wait till 3pm toilet is clean but too small, breakfast is moderate
Beoordeeld 23 augustus 2016

Chin van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Premier Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Goodand relax stay
This hotel is Recommended for family
Beoordeeld 22 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: