Zeer goed 7,8
op basis van 1048 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1048 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

nick van Maleisië
Zakelijke reizigers
Studio Premier
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
value for money
clean and nice room, excellent staff, shopping mall just opposite, few cafe just below the hotel, breakfast normal but overall value for money.
Beoordeeld 23 augustus 2016

SAN van Maleisië
(Echt)paren
Studio Premier
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Overall satisfactory
Overall is okay,good view, check in time is too late, need wait till 3pm toilet is clean but too small, breakfast is moderate
Beoordeeld 23 augustus 2016

Chin van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Premier Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Goodand relax stay
This hotel is Recommended for family
Beoordeeld 22 augustus 2016

CHIN van Maleisië
(Echt)paren
Studio Premier
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Satisfied
With the price you can get an studio room with kitchen facilities. Room condition is good. Toilet shower part is kinda small space but overall is satisfied. Air condition is cold enough. I stayed for two times and both times the room i got is also at the end of the walkway. Strategic location. nearby food stall and mall.
Beoordeeld 22 augustus 2016

Mohd van Maleisië
Zakelijke reizigers
Studio Premier
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
VALUE FOR MONEY
VALUE FOR MONEY
Beoordeeld 22 augustus 2016

Mohd van Maleisië
Zakelijke reizigers
Studio Premier
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
VALUE FOR MONEY
VALUE FOR MONEY
Beoordeeld 22 augustus 2016

Mun van Maleisië
Individuele reizigers
Studio Premier
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Comfort stay
New and good..Overall satisfactory
Beoordeeld 21 augustus 2016

Tony van Maleisië
Zakelijke reizigers
2 Slaapkamers Executive
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Clean & Comfort Room
Walking distance to The Spring, clean and comfort room, friendly staff.
Beoordeeld 18 augustus 2016

Pui van Singapore
(Echt)paren
Studio Premier
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
I love the facilities & equipment prepared for the clients but i dislike the hotel breakfast
Overall I kinda enjoyed my 3days stay at citidines but I am very disappointed with the breakfast provided. Is was awful to taste & not appetizing. As a prestigious hotel, the breakfast provided must be kept clean, fresh & delicious. I discovered some insects were flying inside one of the buns/bread cover thus I felt totally turn off to dine o had my breakfast there again. You should revise seriously on this matter...
Beoordeeld 18 augustus 2016

Choon van Maleisië
Zakelijke reizigers
Studio Premier
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nice Hotel
Everything is all right except found ants in our room. Overall is a good stay.
Beoordeeld 17 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: