Zeer goed 7,8
op basis van 1051 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1051 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

LOW van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Executive Appartement - 2 slaapkamers
Ik verbleef één nacht in september 2016
good
Great Room
Beoordeeld 19 september 2016

Nurul van Brunei Darussalam
Gezin met jonge kinderen
2 Slaapkamers Executive
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
great stay
just opposite the spring..nice pools and great foods. definitely will come back
Beoordeeld 18 september 2016

edwin van Indonesië
Individuele reiziger
1 Slaapkamer Executive
Ik verbleef één nacht in september 2016
good
always stay there
Beoordeeld 18 september 2016

edwin van Indonesië
Individuele reiziger
Studio Premier
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Nice place
Location is good, easy to hook
Beoordeeld 17 september 2016

Nurhayati van Maleisië
(Echt)paar
Studio Premier
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Value for money with the facilities provided
Very satisfied with the service and facilities given..the choice for the breakfast buffet was acceptable and maybe could add on more menus
Beoordeeld 17 september 2016

Sing van Maleisië
Zakelijke reiziger
Studio Premier
Ik verbleef één nacht in december 2015
Convenient
Located at the city of kuching, there are a supermarket just opposite the hotel
Beoordeeld 16 september 2016

CHEW van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Premier Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in april 2016
Nice pool, and good location.
Clean and big pool where me and my family enjoyed very much.
Beoordeeld 15 september 2016

HUNG van Maleisië
Individuele reiziger
Studio Premier
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Great
Citadines is a condo like Hotel. Located near to shopping mall, walking distance.. Hotel is clean and comfortable, there are many restaurant nearby too..
Beoordeeld 14 september 2016

Yee van Maleisië
Groep
Premier Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good Location, Comfy
Greatly located in between food eateries & shopping mall. Comfortable bed, clean toilet, modern design, polite staff
Beoordeeld 14 september 2016

mohd van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Studio Premier
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Areas of improvement
1. Towel service..should be quickly when change clean the room 2. Provide variety of food during breakfast. 3. Access card - Provide at least two card for one room
Beoordeeld 14 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: