Zeer goed 7,8
op basis van 1046 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1046 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

edwin van Indonesië
Individuele reizigers
Studio Premier
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Nice place
Location is good, easy to hook
Beoordeeld 17 september 2016

Nurhayati van Maleisië
(Echt)paren
Studio Premier
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Value for money with the facilities provided
Very satisfied with the service and facilities given..the choice for the breakfast buffet was acceptable and maybe could add on more menus
Beoordeeld 17 september 2016

Sing van Maleisië
Zakelijke reizigers
Studio Premier
Ik verbleef één nacht in december 2015
Convenient
Located at the city of kuching, there are a supermarket just opposite the hotel
Beoordeeld 16 september 2016

CHEW van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Premier Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in april 2016
Nice pool, and good location.
Clean and big pool where me and my family enjoyed very much.
Beoordeeld 15 september 2016

HUNG van Maleisië
Individuele reizigers
Studio Premier
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Great
Citadines is a condo like Hotel. Located near to shopping mall, walking distance.. Hotel is clean and comfortable, there are many restaurant nearby too..
Beoordeeld 14 september 2016

Yee van Maleisië
Groepen
Premier Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good Location, Comfy
Greatly located in between food eateries & shopping mall. Comfortable bed, clean toilet, modern design, polite staff
Beoordeeld 14 september 2016

mohd van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Studio Premier
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Areas of improvement
1. Towel service..should be quickly when change clean the room 2. Provide variety of food during breakfast. 3. Access card - Provide at least two card for one room
Beoordeeld 14 september 2016

TEO van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Studio Premier
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
good location clean room nice staff
the hotel is opposite shopping mall and the location is very centre , room very clean and the staff is helpful
Beoordeeld 13 september 2016

CC van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
2 Slaapkamer Premier
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good Stay
highly recommended for those travelling in group! Fully equipped room just like your home.
Beoordeeld 13 september 2016

Yusriman van Brunei Darussalam
Individuele reizigers
Studio Premier
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Short Get Away
Excellent place to stay and nearby the spring and vivacity (new mall).
Beoordeeld 12 september 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: