Zeer goed 7,7
op basis van 855 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 855 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 6,9
  • Ligging 7,0
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

KONG van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe tweepersoonskamer, met balkon
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good stay
Clean room.
Beoordeeld 10 augustus 2016

Luis van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Premier Driepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
a very pleasant stay
room comes with microwave and washing machine very convenient. sadly the water from tap is salty and not drinkable even after boiling, always buy bottled water. love the small restaurants around the hotel cheap and good
Beoordeeld 02 augustus 2016

dario van Italië
Zakelijke reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 6 nachten in januari 2016
big room and good location
good location, big roo and clean, but the staff not the best
Beoordeeld 24 juli 2016

Anna van Australië
(Echt)paren
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Great Value
Very spacious room, clean and great value for money. Short walk from the nightlife and to the markets. Bed is a king size and the rooms have a balcony.
Beoordeeld 24 juli 2016

Orawan van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Wifi in room very bad
Good location , Value for money
Beoordeeld 21 juli 2016

david van Australië
(Echt)paren
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
8 out of 10
Great rooms Great staff Small balconies
Beoordeeld 02 juni 2016

Wai van Maleisië
(Echt)paren
Premier Driepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Enjoy the stays
Even not next to the beach, but i enjoy the stays. Spacious room, friendly staffs and cleanliness.
Beoordeeld 25 mei 2016

Wai van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Premier Driepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Value for money
Had a great stay in this hotel, however it's quite far away from Patong town. Need to walk at least 20 mins to reach the central.
Beoordeeld 21 mei 2016

Charry van Maleisië
Groepen
Familiesuite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
hotel location is far away from patong beach
location are far away from patong beach, outside hotel have not much choice for food and chill place
Beoordeeld 10 mei 2016

Sydpasu van Thailand
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Okay
Just okay
Beoordeeld 29 april 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: