Zeer goed 7,4
op basis van 1524 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1524 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Jeffrey van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2011
Great 3 star value
Room is small but clean in great location in the middle of Ermita. Staff was very helpful. Nice breakfast
Beoordeeld 29 september 2016

Donna van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
great hotel near SLEC
if youre going to SLEC for medical exam this hotel is right for you. its just a few blocks away to the clinic. very convenient for me and my son. its near US Embassy too. their room is clean and spacious. i booked for a deluxe room online for 4days and they gave me a one bedroom suite. me and my son was so happy during our stay. their buffet breakfast is not bad at all. staffs are friendly and nice. they have strong internet connection too so its a plus for me. ill go back next month for my appointment in SLEC.
Beoordeeld 25 september 2016

Wolfgang van Duitsland
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
why a small bed?
All in all was ok but why the deluxe room have a small double and a single bed? Why they not put in a queen or king bed? also for the price I expect a split type AC and not window type AC on the floor. the room ambiente was ok, good mini bar and flat screen TV.
Beoordeeld 22 september 2016

Ploychompu van Thailand
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good rate and worth the money
The room was clean and well maintained. This is a great choice comparing with the room of other hotels in the same area. 10 miniutes walk to Rizal Park. A few convenient stores nearby. Robinsons Place mall is 700 m away, walkable. Neighbor area was not so impressive, but understandable. Staffs were pretty helpful. Manager granted early checkin to accommodate us since 8 am.
Beoordeeld 21 september 2016

Ramarao van India
Zakelijke reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
good
very good
Beoordeeld 09 september 2016

Rezchell van Filipijnen
Individuele reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
It's the hotel that suits my need at that moment.
Not a fan of the city of Manila but for this specific place, I'd say it's a bit decent compared to others. I know the beggars and the cabaret looking places are not in their control so I would spare them this one. As long as you're not going out of the hotel, it's going to be a fine stay.
Beoordeeld 06 september 2016

Mark van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Great location and value
Great location and value
Beoordeeld 04 september 2016

APRYL van Filipijnen
Groep
Junior Suite
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
It was a good stay
Suite room is spacious
Beoordeeld 31 augustus 2016

Jeffrey van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Good room and service
Nice 3 star hotel. Had no help with large bags to 2nd floor room. Besides service nice facility and buffet breakfast.
Beoordeeld 31 augustus 2016

jinho van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Nice
All nice
Beoordeeld 31 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: