Zeer goed 7,6
op basis van 132 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 132 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 6,9
  • Ligging 6,8
  • Kamercomfort 8,0
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 5,6
Sorteer op

Goh van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
short convenient stay
city centre, spacious, safe
my husband and i was just looking for a convenient place to bath and sleep while we settle our prewedding photoshoot. so this place is located in the city center where we have access to local food and price was reasonable.
Beoordeeld 28 november 2015

pierre van Indonesië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
very good value for money. the room was very large
easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
Beoordeeld 03 november 2015

Ivana van Indonesië
Groep
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya
Comfortable, cheap, worthy enough
Beoordeeld 29 oktober 2015

Ivana van Indonesië
Groep
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
Enak, nyaman, valuable
Comfortable, cheap, good services
I'm satisfied
Beoordeeld 29 oktober 2015

Shannon van Verenigde Staten
Groep
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Good value hotel close to Thai and other embassies
Good value, Close for visa offices, Quiet
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Beoordeeld 31 augustus 2015

Nyoman van Indonesië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2015
big room and value for money
price, big room and cleanliness
Nice stay and will be back
Beoordeeld 04 augustus 2015

Henno van Nederland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Awesome stay!
modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
in one word awesome!
Beoordeeld 11 juli 2015

Claude van Frankrijk
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2015
very nice hotel for his category
comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Beoordeeld 01 mei 2015

Widianto van Indonesië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Unique Hotel
Unique Design, Clean, and Comfort
Located in quite area. Good for resting after all day work. The room design is very interesting and spacy. Well maintained. However, the hotel is quite far from the nearest groceries store. So be prepared before going back to the hotel.
Beoordeeld 17 maart 2015

Rathendra van Indonesië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Clean
Clean, spacious room & good value of money!!
Love this small hotel..
Beoordeeld 22 januari 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: