Coco de Heaven Hotel
Coco de Heaven Hotel
Bekijk alle 32 foto's
Deluxe - Bed Coco de Heaven Hotel
Deluxe - Bed
Bekijk alle 32 foto's
Interieur Coco de Heaven Hotel
Interieur
Bekijk alle 32 foto's
Interieur Coco de Heaven Hotel
Interieur
Bekijk alle 32 foto's
Zwembad Coco de Heaven Hotel
Zwembad
Bekijk alle 32 foto's
OP DE KAART Coco de Heaven Hotel
OP DE KAART
Zeer goed
Ligging
7,0
Bekijk alle 32 foto's Coco de Heaven Hotel
Bekijk alle 32 foto's
Verwijderd uit Favorieten

Coco de Heaven Hotel

Zeer goede locatie
Bekijk wat er in de buurt is
Zeer goed
Op basis van 1132 beoordelingenBekijk wat gasten ervan vonden
7,1
/
10
Zeer goed verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Verhouding prijs/kwaliteit7,9
Afstand stadscentrum1. Km
Locatiebeoordeling:7,0
Dichtstbijzijnde luchthavenLuchthaven Ngurah Rai International (DPS)
Afstand luchthaven1,8 km
  • gratis wifi in alle kamers

  • airconditioning

  • geld wisselen

  • dagelijkse schoonmaak

Kamerkeuzes
Wees er snel bij!3 reizigers hebben vandaag geboekt.
Deluxe
Deluxe
...
  • Kamergrootte: 20 m²/215 ft²
  • Uitzicht: Natuur
  • 1 tweepersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Shared Room Dorm
Shared Room Dorm
...
    Data invoeren om prijzen te zien
    Basic tweepersoonskamer (Basic Double)
    Basic tweepersoonskamer (Basic Double)
    ...
      Data invoeren om prijzen te zien
      Heeft u een vraag voor Coco de Heaven Hotel?
      Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!

      Prijzen dalen zodra u inlogt!

      Meld u nu aan!
      Meer over Coco de Heaven Hotel

      Meer over Coco de Heaven Hotel

      Overzicht

      Toon meer

      Afstand en voorzieningen

      De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
      toon minder

      Wat zij aanbieden

      toon minder

      In de buurt

      De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
      Toon meer

      Beleid van de accommodatie

      toon minder

      Enkele nuttige wetenswaardigheden

      Toon meer

      Mededelingen

      Toon meer

      Geverifieerde gastbeoordelingen

      Agoda beoordelingen (1132)Booking.com beoordelingen (234)
      Hygiëne7,3
      Faciliteiten6,5
      Ligging7,0
      Kamercomfort en kwaliteit7,2
      Service7,4
      Verhouding prijs/kwaliteit7,9
      Verstrekt door geverifieerde gasten van Agoda
      Filter beoordelingen op:
      Taal
      English
      Bahasa Indonesia
      简体中文
      日本語
      toon meer
      Toont 1035 geverifieerde gastbeoordelingen.
      12345
      6,8
      Goed
      Elke uit Nederland
      (Echt)paar
      Deluxe
      Ik verbleef 4 nachten in augustus 2018
      Goed”
      Price quality good only they should really improve the cleaness
      Beoordeeld 29 augustus 2018
      6,0
      Amie uit Nederland
      Gezin met jonge kinderen
      Deluxe
      Ik verbleef 5 nachten in juli 2015
      Goede verblijfplaats nabij vliegveld.”
      nabij vliegveld, goedkoop en vriendelijke personeel
      goed. jammer dat er geen restaurant is. drinken was beperkt beschikbaar, maar supermarkt is op steenworp afstand. verder weinig contacten zoals met dagtochtjes,laundry, diverse bezorgd maaltijden...etc verder een goed verblijfplaats voor de prijs.
      Beoordeeld 03 augustus 2015
      8,0
      Geweldig
      Hendrik uit Nederland
      Individuele reiziger
      Deluxe
      Ik verbleef 9 nachten in januari 2015
      prima hotel”
      ligging, prijs-kwaliteit, accomodatie
      Uitstekend hotel. Prima uitvalbasis voor tochtjes. Rustig. Zwembad.
      Beoordeeld 16 januari 2015
      8,3
      Geweldig
      greta uit Nederland
      (Echt)paar
      Deluxe
      Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
      goed”
      top personeel, goede verzorging, netjes
      Heel aardig personeel, dienstbaar, hartelijk. Hotel ligt op enige afstand aan drukke snelweg. Prima kamer.
      Beoordeeld 12 augustus 2014
      4,3
      Carla uit Nederland
      (Echt)paar
      Deluxe
      Ik verbleef 7 nachten in november 2013
      Slecht hotel niet eens voldoende bestek”
      Geen
      Ik zou dit hotel niet willen aanbevelen geen schone handdoeken bij. Verblijf 7 nachtengeen verschoning geen bestek koffie roeren met n eetlepel gerund door kinderen
      Beoordeeld 06 december 2013
      7,0
      Zeer goed
      Giel uit Nederland
      (Echt)paar
      Deluxe
      Ik verbleef één nacht in augustus 2013
      Goed betaalbaar, leuk personeel”
      Betaalbaar, centrale ligging, goed personeel
      We overnachten er maar 1 dag, maar naast de kamer wat aan de kleine kant was, was wel alles schoon had de kamer airco En was hij voorzien van alles wat je nodig had als backpacker. Personeel was prima.
      Beoordeeld 29 augustus 2013
      3,7
      willy uit Nederland
      (Echt)paar
      Deluxe
      Ik verbleef 22 nachten in mei 2013
      nooit meer terug”
      koelkast op de kamer en hete douche
      Ik zou er niet meer terug gaan , is geen hotel maar een gasthuis eerder voor de plaatselijke bevolking. Internet was alles behalve.Op de kamer geen mogelijkheid om je klederen weg te leggen of op te hangen. Dit is voor 1 nacht verblijf,niet langer.
      Beoordeeld 14 juni 2013
      7,3
      Zeer goed
      Rita uit Nederland
      Individuele reiziger
      Deluxe
      Ik verbleef één nacht in maart 2013
      vanwege ligging zeer geschikt voor doorreis”
      kleinschalig, schoon, goed bed en lekkere douche, internet, behulpzaam.
      Prima, prijs kwaliteit uitstekend, was wel aanbieding, minder dan 20 euro.
      Beoordeeld 05 mei 2013
      5,7
      Rene uit Nederland
      (Echt)paar
      Deluxe
      Ik verbleef één nacht in maart 2013
      Goede waar voor je geld”
      Value for money, dichtbij vliegveld, schoon
      Beoordeeld 04 april 2013
      4,7
      Dorien uit België
      (Echt)paar
      Deluxe
      Ik verbleef één nacht in maart 2013
      Vlakbij luchtvane”
      zwembad, nette kamer
      Goed om even te relaxen. Rustig klein zwembad, supermarkt kortbij, kamer is proper, internet is snel. Maar verwacht niets van het personeel, zij zijn liever lui dan moe.
      Beoordeeld 14 maart 2013
      7,7
      Zeer goed
      Hendrik uit Nederland
      Individuele reiziger
      Deluxe
      Ik verbleef 3 nachten in februari 2013
      Leuk 'basic', maar toch comfortabel hotel”
      ligging, zwembad
      Hotel 'Coco de Heaven'is een 'basic' maar desondanks comfortabel hotel. Kamers zijn schoon, niet al te groot, maar prima voor 2 personen. Airco, soms een koelkast,een waterkoker, dagelijks 2 flessen mineraal water, thee en koffie. Zwembad, klein maar schoon,aanwezig. het hotel wordt gerund door jonge mensen en sommigen zijn in opleiding/trainees. Zeer vriendelijke en behuplpzame bediening. Er is altijd, ook in de nachten, iemand aanwezig. Gunstige ligging t.o.v. Jimbaran, Nua Dua, Kota en Denpasar. Een motor/scooter huren is eenvoudig en de bediening helpt je daarbij graag.
      Beoordeeld 22 februari 2013
      7,0
      Zeer goed
      Hendrik uit Nederland
      Individuele reiziger
      Deluxe
      Ik verbleef één nacht in januari 2013
      Goed hotel, kleine kamers, met alles erop en eraan”
      Gunstig gelegen t.o.v.het vliegveld, Jimbaran
      Goed hotel, gerund door jonge, maar zeer beleefde en vriendlijke mensen. Kleine kamers, maar wel van alle gemakken voorzien. Goede WiFi. Goed bed. Prima sanitaire voorzieningen. Zwembad. Koelkast.
      Beoordeeld 31 januari 2013
      7,0
      Zeer goed
      Hendrik uit Nederland
      Individuele reiziger
      Deluxe
      Ik verbleef 6 nachten in januari 2013
      Een hotel met een prima comfort.”
      Bediening, bed, WiFi en het zwembad.
      Als je Kuta, Denpasar en het zuidelijke deel van Bali wilt bezoeken is dit hotel een uitgelezen basis. Prachtige drukke en stille stranden in de buurt, bijv. Kuta (druk) en Nusa Dua (rustig). Ook Sanur is goed te bereiken. Ubud en Klungkung zijn, zeker op een scooter makkelijk aan te rijden en goed op één dag te doen.
      Beoordeeld 31 januari 2013
      7,0
      Zeer goed
      Hendrik uit Nederland
      Individuele reiziger
      Deluxe
      Ik verbleef 2 nachten in januari 2013
      Kleine kamers, basic, maar wel prima verzorgd.”
      Prijs-kwaliteitverhouding is goed.
      Hotel CoCo de Heaven ligt vlakbij het vliegveld van Bali, maar je hebt absoluut geen enkel last van opstijgende/dalende vliegtuiggeluiden. Het hotel is heel gemakkelijk te vinden omdat het aan een hoofdweg ligt richting Nusa Dua, richting het zuiden. De kamers zijn niet groot,geen opbergruimte. Je leeft vanuit je koffer/tas. Wel goed internet, een tv, een goed stevig bed, goede sanitaire voorzieningen, een zwembadje en een vriendelijke bediening door jonge mensen. Een aanrader voor een paar dagen logeren, m.n. als je plaatsen in Zuid-Bali wenst te bezoeken. Kuta en Denpasar zijn in ca. 20 min. per motor te bereiken.
      Beoordeeld 26 januari 2013
      5,7
      Carl uit België
      (Echt)paar
      Deluxe
      Ik verbleef één nacht in januari 2013
      kleine kamer met strooien dak”
      dicht bij luchthaven
      De kamer is klein maar de badkamer is confortabel. Toen wij arriveerden was het aan het stormen en kleine stukjes van het rieten dak vielen op het bed, het rook er ook naar riet. Het ontbijt is erg beperkt, geroosterd brood met jam en koffie of the. Je kan wel geroosterd brood bijvragen.
      Beoordeeld 15 januari 2013
      7,7
      Zeer goed
      Danica uit Nederland
      Groep
      Deluxe
      Ik verbleef één nacht in oktober 2012
      Prima verblijf voor backpackers”
      Zwembad is zeker een pluspunt, en dichtbij het vliegveld
      Prima verblijf voor backpackers, vriendelijke service en dichtbij het vliegveld.
      Beoordeeld 21 oktober 2012
      4,8
      Matt uit Indonesië
      (Echt)paar
      Deluxe
      Ik verbleef 3 nachten in oktober 2018
      Dishonest discounting. 100,000 Rupiah is about right for a room here. ”
      Don't think you're getting a bargain by booking here, 100,000 Rupiah is about right for what you get. Room had a bad smell, sheets weren't clean and the hotel is located right on a busy 2 lane road. If you're looking to save some money then maybe consider it, but this place is consistently advertised as 70-80% off, which is a lie as the facilities are worth nowhere near 800,000 Rupiah a night.
      Beoordeeld 19 oktober 2018
      9,2
      Superieur
      Mohamed uit Malediven
      (Echt)paar
      Deluxe
      Ik verbleef 2 nachten in juli 2018
      Short Stay”
      Value for money excellent
      Beoordeeld 15 oktober 2018
      5,6
      Fitriani uit Indonesië
      Individuele reiziger
      Deluxe
      Ik verbleef één nacht in oktober 2018
      Gemiddeld”
      Too noisy to get good sleep
      Beoordeeld 08 oktober 2018
      8,0
      Geweldig
      Don uit Singapore
      (Echt)paar
      Deluxe
      Ik verbleef één nacht in oktober 2017
      ok”
      Small room but toilet is too dirty
      Beoordeeld 05 oktober 2018
      12345
      Dit is een populaire accommodatie. Mis het niet!

      Terug naar de zoekresultaten

      Terug naar kamerkeuze

      |

      Sluiten