Goed 7,5
op basis van 763 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 763 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Glenn van Canada
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Leisure
Relaxing
Beoordeeld 23 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sanketh van India
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Absolute Worthless Choice
Bad experience Very very rude staff Will not recommend to my friends
Beoordeeld 17 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tony van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Quiet Hote 5 minutes from the beach
Close to the beach, really quiet, great pool
This is a terrific hotel at an affordable price. I booked a superior room and it was large with a balcony. It was always spotlessly clean and moist importantly for me it was really quiet due to its location away from the party zones. I slept well every night. I didn't eat there so cant comment on that but there is a great cafe 2 mins walk away that did a great breakfast. Its really close to the beach, 5 minute walk, and there are a couple of nice bars close by. Staff were friendly and travel agent in the foyer was happy to arrange any trips that I needed. The only thing I would say is to take a torch as its dark at night getting back to your room. All in all a great experience and I will definitely be going back!
Beoordeeld 16 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bruce van Canada
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Great location and value
Quiet but close to everything
I'll be back
Beoordeeld 11 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tahir van Pakistan
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Friendly staff and good location
Location, staff and not expensive
I have stayed here several times over the years. Am a happy repeat customer. But like several other hotels in Phuket, the WiFi is not reliable. That said, I still will return to the place.
Beoordeeld 10 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kjetil van Noorwegen
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 7 nachten in februari 2016
Coconut
Perfect location at the end of Patong. Walking distance to city/Bangla road. Nice pool/poolbar. Very serviceminded crew. Had room against the road,so noisy on the balcony.
Nice stay as always. Second time at this resort. :)
Beoordeeld 17 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hamed van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
Good
Very good
Beoordeeld 13 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Linda van Zweden
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in januari 2016
..
..
Beoordeeld 09 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Philip van Australië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Good value for the location
The hotel is getting a little dated, but the rooms are large and clean with a comfortable bed.
Beoordeeld 27 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anne-Sophie van Frankrijk
Groep
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
You get what you paid for
The rooms are clean, bathroom a bit old (we got water all over the floor after each shower because of a water leak). The aircon was not really working and super noisy. The breakfast is not amazing at all, and no possibility of ordering a la carte during breakfast time! The swimming pool is really nice and enough shadow around it. The staff when we checked in was not very friendly, was expecting a bit more from this hotel. Overall, it is not super expensive for the location, you are in Phuket, expect to pay 1.5 time more for everything.
Beoordeeld 26 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: