Zeer goed 7,6
op basis van 267 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 267 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Mohammed van Bahrein
Groep
Standaard Driepersoons
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
The location is excellent, staff were helpful and smiley. Close to metro, shopping malls and restaur
The only drawback is lack of a kettle in the rooms.
Beoordeeld 31 augustus 2016

Abdullah van Oekraïne
(Echt)paar
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice staff
Excellent location and very helpful staff
Beoordeeld 26 augustus 2016

AAMIR van Pakistan
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 12 nachten in augustus 2016
EXCELLENT STAFF WITH BEST SERVICES AND BEST LOCATION
FABULOUS
Beoordeeld 22 augustus 2016

NURFATHIAH van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Worth it !
I stayed for 3 days at this hotel and its really worth the money. Other than its little hard for me to find this hotel at first , everything was fine. Staff are really friendly. Anyway , I enjoyed my stay very much :)
Beoordeeld 18 augustus 2016

Mui van Singapore
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
value for money
+ good location, microwave oven to heat up food, luggage storage - boring breakfast, shower room too small, shower water too hot
Beoordeeld 12 augustus 2016

Teboho van Zuid-Afrika
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Clean and good for family travellers
Car parking
Beoordeeld 10 augustus 2016

Joel van Zimbabwe
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
good value for money, neat and convenient location
good value for money, neat and convenient location. Near shopping malls, metro. Can do all your shopping within a short radius and walking distance from the hotel
Beoordeeld 03 augustus 2016

Muzaini van Maleisië
Groep
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Very Good Hotel
Near to Metro station. Staff is good. Value for money
Beoordeeld 21 juli 2016

Muzaini van Maleisië
Groep
Standaard Driepersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Very Good Hotel
Near to Metro station. Staff is good. Value for money
Beoordeeld 21 juli 2016

Mahmoud van Egypte
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Very good
Very good
Beoordeeld 10 juli 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: