Geweldig 8,6
op basis van 110 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 110 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 9,0
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

kylie van Australië
(Echt)paar
Suite Spa
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Fantastic Getaway
Peter & I had the best time at Coral Sea Resort Airlea Beach.....The views from our apartment were amazing....Food,Staff,Location could not complain at all....we will diffidently be back and let our family and friend know that this is the place to stay...The only recommendation for the Coral Sea Resort would be an up dated renovation as the views and location are just priceless...Kylie & Peter Stephens
Beoordeeld 29 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Thailand
Zakelijke reiziger
Kamer met Uitzicht op Tuin
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Perfect Location
Fantastic pool & bar area, perfect location
Very good
Beoordeeld 17 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Suzanne van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Coral Zee Spa Suite
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Christmas break
The staff location and the pool
The continental breakfast was awful for what we paid we would have expected more the coffee nachine was terrible and so was the selection
Beoordeeld 28 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dawn van Mauritius
(Echt)paar
Suite Spa
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
Great location
Location, view, tropical fruits
Relaxation only 5 minutes away from town
Beoordeeld 25 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WANG van China
Gezin met jonge kinderen
Suite Spa
Ik verbleef één nacht in december 2015
Lovely view
Great view, close to town, have basic kitchen utensils
This hotel got fantastic view not only from room also from pool side and breakfast place. A short 10 mins walk to places to eat and a supermarket. Room has a jacuzzi bath, which is a bonus for us. Downside, breakfast is very very basic, toast and croissants, tea and coffee. Fresh fruits all turned bad,( sour smell and taste), canned fruit seems fine. You can order cooked breakfast like pancakes on extra cost. One thing I can't stand is the 10am check out. It didn't give guests any time to finish packing after breakfast, it was so rush I the morning, almost gave me a heart attact.
Beoordeeld 23 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vikki-Lee van Australië
Zakelijke reiziger
Suite Spa
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Beautiful
Location, Staff, Pool
Absolutely wonderful :-)
Beoordeeld 19 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hazel van Australië
(Echt)paar
Coral Zee Spa Suite
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
Honeymoon heaven
Views, location & value for money
Fantastic our room was beautiful With amazing views
Beoordeeld 22 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

NADIA van Australië
(Echt)paar
Kamer met Uitzicht op Tuin
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
It's A Keeper !
Location, location,location
Great place to relax and unwind. Excellent customer service. Rooms clean and practical.The location of the Coral Sea Resort is amazing, overlooking the stunning Whitsundays. It's also only a 5 to 7 minute walk to town.Highly recommend !
Beoordeeld 12 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wayne van Australië
Individuele reiziger
Kamer met Uitzicht op Tuin
Ik verbleef één nacht in september 2015
Lovely location and view
View,location and food
Too short!
Beoordeeld 11 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KC van Canada
(Echt)paar
Uitzicht op oceaan kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
It is abnormally that the check-out time is at 10
the view only
Actually the hotel is good , however the breakfast is bad and the early morning check-out time is awesome.
Beoordeeld 21 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: