Zeer goed 7,5
op basis van 17 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 17 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 6,1
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Janak van India
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 4 nachten in september 2013
Convenient and affordable
Buffet break fast, courteous staff and quick room service
We had liked the convenience of the place and well within our planned budget. Food was also good.
Beoordeeld 29 september 2013

Abhinav van India
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in september 2013
Value for Money
Quiet Surroundings, Well appointed rooms, Nice Pool
- Own Transport is needed here - Rooms are large and well appointed but linen a little dated - Quiet surroundings away from the bustle of the city
Beoordeeld 11 september 2013

Natalie van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Nice, clean, relaxing
Helpful and friendly staff, comfortable stay, nice gardens and pool
Our stay at this hotel was excellent and we would stay there again. We were very comfortable and relaxed. The staff were very friendly, professional and assisted us with our enquiries and the rooms were superb. It was easy to get an auto rickshaw to the metro station to get around delhi for sightseeing. The buffet breakfast was wonderful with a great variety of food and was included in the accommodation price, although the restaurant prices for dinner were expensive after taxes were applied, this is the only negative as overall the hotel was good value for money.
Beoordeeld 26 augustus 2013

Poonam van India
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
Good stay
clean, beautiful and large room
Stay was good. Hotel is distantly located from crowdy areas of Delhi. Calm and peaceful environment. Green area. Nicely maintained.
Beoordeeld 23 augustus 2013

Anirban van India
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
good and comfortable stay
food, pool & bar
Beoordeeld 14 augustus 2013

Fayek van Zweden
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 5 nachten in mei 2013
Good for business peoble
good service and great helpfull
For me because of my business place and time this hotel is bring my needs.
Beoordeeld 28 mei 2013

SONAM van India
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
Excellent hotel
Convenient location, good staff
Had a very comfortable stay with good rooms, facilities in the room were good. Breakfast was nice. Staff is very cordial , helpful and smart. It was convenient [ near to the airport] location for my stay.
Beoordeeld 27 oktober 2012


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: